Elicopter SMURD prăbuşit în Republica Moldova. Arafat: În astfel de momente rămânem fără cuvinte şi fără răspunsuri

O tragedie s-a produs, joi, în Republica Moldova. Patru persoane au murit după ce un elicopter SMURD s-a prăbuşit în raionul Cantemir. Raed Arafat a transmis condoleanţe printr-un mesaj postat pe Facebook.

02 iun. 2016, 13:51
Elicopter SMURD prăbuşit în Republica Moldova. Arafat: În astfel de momente rămânem fără cuvinte şi fără răspunsuri

Un elicopter SMURD s-a prăbuşit, joi, în Republica Moldova. Patru români au murit: pilotul, copilotul un medic şi asistentul. Aparatul de zbor s-a prăbuşit după o intervenţie de urgenţă.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a transmis condoleanţe printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

VEZI şi Imagini CUTREMURĂTOARE de la prăbuşirea elicopterului SMURD GALERIE FOTO

Condoleantele familiilor si prietenilor colegilor nostri pe care am pierdut astazi in tragicul accident cu elicopterul SMURD prabusit in republica Moldova! In astfel de momente ramanem fara cuvinte si fara raspunsuri si ne intrebam oare ce s-a intamplat si de ce a trebuit sa se intample! Riscurile acestei meserii sunt asumate de noi cand ne implicam insa aceste riscuri trebuie sa fie reduse la minim chiar daca ele niciodata nu pot fi reduse la zero. Imi pare rau ca salvatorii devin victime si ramanem neputinciosi cand pierdem colegi valorosi in misiuni de salvare. Nu avem de unde sa stim cand astfel de tragedii urmeaza sa se intampla altfel poate am fi facut totul sa le prevenim. Am lucrat mult cu colegii din Iasi si din Moldova ca proiectul cu Republica Moldova sa fie implementat si sa fie un succes si imi pare rau ca ne confruntam din nou cu o tragedie care pune la incercare echipa si sistemul. Sunt convins ca vom merge mai departe si vom salva vieti asa cum am facut intotdeauna!„, a scrie Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Elicopter SMURD prăbuşit în Republica Moldova. Detalii cutremurătoare despre victime

Echipajul SMURD care a pierit în Republica Moldova era format din pilotul Doru Gavril, copilotul Voicu Socai, medicul Dumea Mihaela și asistentul Gabi Sandu.

Citeşte şi Un elicopter SMURD Iaşi s-a prăbuşit în Republica Moldova. Patru persoane au murit VIDEO UPDATE