Eliminare EXATLON 19 MAI 2018: Surpriză, nimeni nu se aştepta să plece acasă. Mai sunt şase care se bat pentru MARELE PREMIU EXATLON

Eliminare EXATLON 19 MAI 2018:  Războinici - Faimoși, live Exatlon România se apropie de final. În această seară, 19 mai, urmează o eliminare. 

RomaniaTV.net
19 mai 2018, 16:53
Eliminare EXATLON 19 MAI 2018: Surpriză, nimeni nu se aştepta să plece acasă. Mai sunt şase care se bat pentru MARELE PREMIU EXATLON

Eliminare Exatlon – Un faimos pleacă acasă

UPDATE – ELIMINARE: Exatlon 19 mai 2018 Concurentul eliminat din joc este LARISA

UPDATE – Cătălin Cazacu se salvează de la eliminare. Nomializații spre eliminare Exatlon ediția din 19 mai sunt: Vladimir și Larisa.

Exatlon România, 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live  Miercuri urmează să aflăm câștigătorul Exatlon România. Au loc eliminări fulger. Chiar în această seară urmează să aibă loc o eliminare. 

UPDATE – Faimoșii au fost umiliți în această seară. Scorul actual este 9-4 pentru Războinici. Cosmin Cernat a făcut anunțul un faimos va pleca astăzi acasă.

UPDATE: Vladimir Drăghia a declarat în urmă cu câteva momente la Exatlon 19 mai 2018 câ se gândește că el ar putea fi eliminat în acestă seară. „Sunt antipatic”

„Sunt vreo 10 secunde in care se asteapta numele (n.r. numele celui eliminat) si atunci am simtit ceva…Nu ma asteptam sa trec cu bine peste votul publicului. Mereu am avut impresia despre mine ca sunt mai degraba antipatic decat simpatic, pentru foarte multi oameni. 

Sunt constient ca am cele mai multe sanse sa ies azi, maine, poimaine. Daca voi pierde jocul, depinde cine e favorit. Ti se schimba destinul in Exatlon de la o zi la alta, de la un punct la alta.”, a spus Vladimir Draghia, în Exalton 19 mai 2018.


Exatlon România, 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live  Sunt 7 concurenți acum la Exatlon. Vor fi 6 după confruntarea serii. 

Exatlon România, 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live  Cosmin Cernat face anunțul: ”Jocul arena Exatlon, primul din ultima săptămână a acestui reality-show. În această seară vom avea o eliminare. Cei șapte sunt cei mai buni care au rămas aici la Exatlon. Din 7 vor rămâne șase la finele acestui joc”. 

Exatlon România, 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live  Cine credeți că va pleca acasă?