Elisabeta Lipă, reacţie SCANDALOASĂ după dezvăluirile Mariei Olaru

Elisabeta Lipă, minstrul Tineretului şi Sportului, a şocat cu o declaraţie legată de violenţa folosită de antrenori la loturile naţionale. Discuţiile au plecat de la cartea autobiografică a Mariei Olaru, în care aceasta a scris despre bătăile primite la lotul de gimnastică, inclusiv sub conducerea Marianei Bitang şi a lui Octavian Bellu.

03 iun. 2016, 14:07
Elisabeta Lipă, reacţie SCANDALOASĂ după dezvăluirile Mariei Olaru

„Mi-este atît de greu să vorbesc despre lucrurile astea, având în vedere că ele nu fac cinste nimănui, sportului românesc, gimnasticii, în special. Am avut ocazia să stau cu lotul de gimnastică, la atâtea ediţii ale JO. Nu pot să cred toate aceste lucruri”, a spus Elisabeta Lipă.

„Eu am decelarc că şi dacă mi s-ar fi întâmplat, niciodată n-aş putea să ies să spun, după atâţia ani, că antrenorul m-a bătut, mi-a făcut… Noi stăteam 11 luni în cantonament, te m ai cerţi, te mai împaci… Antrenorii nu doar pălmuiesc sportivii!”, a precizat Elisabeta Lipă.

„Nu mi se pare normal după atâţia ani, când am avut posibilitatea să reclam, să vin acum cu aşa ceva… Am fost în emisiune şi cu Maria Olaru şi mi-a spus că dacă ar fi din nou la început ar face tot gimnastică, tot cu aceiaşi antrenori. În pauza publicitară i-am şi spus că lucurile aceastea se vor întoarce împotriva ei”, a mai spus Elisabeta Lipă.

Mariana Bitang, REACŢIE ŞOCANTĂ după ce Maria Olaru a dezvăluit că era BĂTUTĂ

Joi, ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, a declarat într-o emisiune la DigiSport că ea nu crede că e adevărat ce a scris Maria Olaru în cartea sa autobiografică în legătură cu bătăile administrate și cu violența verbală de la lotul național de gimnastică.

Abuzurile de la lotul de gimnastică, într-o carte tulburătoare. Maria Olaru: A fost teroare, am fost bătută!

„Nu aveau ce să caute aceste pasaje, era bine să nu fi apărut în carte. (…) Și chiar dacă am fost lovită, eu nu o să spun! Dacă mă călcau în picioare sau m-ar fi călcat în picioare, astăzi dacă aș fi fost întrebată despre asta nu aș fi răspuns niciodată!”, a spus Elisabeta Lipă.

Maria Olaru, după bătăile încasate de la Octavian Bellu: Nu mă răfuiesc cu nimeni, nu mă victimizez