DIVORŢ-ŞOC după 8 ani de relaţie. O actriţă celebră este vinovată de RUPTURĂ

Ellen DeGeneres, 59 de ani şi gazda talk show-ului "The Ellen Show", s-ar fi îndepărtat de cea care îi este soție de mai bine de 8 ani, Portia de Rossi, 44 de ani. Deși par foarte îndrăgostite, afișându-se mereu de mână pe la evenimente, se pare că în realitate lucrurile stau diferit.

27 apr. 2017, 10:36

Drew Barrymore, 42 de ani şi mamă a doi copii, a devenit foarte apropiată de Ellen DeGerenes de când cele două fac o echipă pentru emisiunea TV First Dates, în care Ellen este producător, iar Drew narator.

Un supermodel s-a dezbrăcat în DIRECT! Imaginile fac înconjurul lumii VIDEO

Drew, despre care se zvonește că ar avea o relație cu Ellen Page, a recunoscut recent că este bisexuală: „Dacă îmi plac femeile din punct de vedere sexual? Da. Normal. Cred că o femeie împreună cu o altă femeie formează un cuplu frumos”. Ba mai mult, presa de peste Ocean scrie că în 2007 Jane Pratt, fostă redactoră a revistei Jane, spunea că ea și Drew Barrymore au făcut sex.

De când s-a despărțit de fostul soț și s-a mutat în LA, Drew a fost în mod constant la show-ul lui Ellen. „Au același simț al umorului dezvoltat și râd ca niște nebune la glumele celeilalte. Portia este mult mai serioasă și este ca și cum cele două vorbesc o limbă nerostită pe care ea nu o cunoaște”, potrivit okmgazine.ro.