Ellie White TRĂIEŞTE o adevărată DRAMĂ de când a NĂSCUT: „Am sânii umflaţi”

Ellie White a decis să vorbească deschis despre cel mai important proces fiziologic din viaţa unei femei, alăptarea. Fiindcă şi artista a făcut câteva greşeli, până să înţeleagă cât de importantă este alăptarea în viaţa unui copil, acum aceasta încercă să le înveţe pe proaspetele mămici că acest proces este unul benefic atât pentru făt, cât şi pentru mamă.

RomaniaTV.net
05 aug. 2015, 11:23

Ellie White este mamă a doi copii, un băiețel și o fetiță, și mărturisește într-un articol recent de pe blogul său că alăptatul este benefic nu doar copiilor, ci și mămicilor. Mai mult decât atât, deşi încurajează acest proces normal, Ellie White mai spune în articolul său că există şi mici dezavantaje, pe care din păcate, doar mama le resimte.

„După ce l-am născut pe Mihăiță, eram puțin îngrijorată pentru că, la prima masă, nu am știut că trebuie să cer să îmi fie adus pentru a mânca de la sân… Așa că, din prima zi, Mihăiță a avut masă combinată, sân cu formulă, ceea ce nu a fost neapărat un lucru rău, dar mi-aș fi dorit să știu opțiunile mele și mi-ar fi plăcut să îi dau formulă (lapte praf) doar atunci când era absolut necesar.

Ellie White, experienţă TRAUMATIZANTĂ în Spania. A fost la un pas să piardă copilul

Experții spun că laptele matern este cel mai important cadou pe care îl poți oferi copilului tău, iar eu sunt de aceeași părere. Acesta îi oferă copilului tău nutrienții de care are nevoie în primele lui zile de viață.

Un mare avantaj pentru mămici este faptul că atunci când alăptezi, arzi foarte multe calorii, ceea ce înseamnă că ajută la eliminarea kilogramelor acumulate în timpul sarcinii. Există și dezavantaje: sâni umflați, mameloane iritate, alăptare în miez de noapte și lista continuă.

Dragile mele mămici și viitoare mămici, cel mai bun sfat pe care vi-l pot da este să alăptați la sân atât cât puteți și, cu siguranță, să va informați despre fiecare moment din viață voastră și a copilului!”, a scris Ellie White pe blog.

Citeşte şi  ELLIE WHITE a născut o fetiţă