„Elodia e vie şi a vrut să se răzbune pe Cioacă. Vrea să-l distrugă”

Controversele despre dispariţia Elodiei continuă şi la opt ani de când principalul bănuit, iar mai apoi învinuit şi condamnat pentru moartea acesteia a fost soţul ei, Cristian Cioacă.

25 mart. 2017, 19:39
„Elodia e vie şi a vrut să se răzbune pe Cioacă. Vrea să-l distrugă”

Mama fostului poliţist Cioacă, condamnat la 16 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea Elodiei, susţine ipoteza că fosta lui soţie, al cărei cadavru nu a fost găsit nici până astăzi, ar fi de fapt dispărută şi ar fi vrut să se răzbune pe Cioacă. Ea şi-a adus aminte de un episod petrecut în ziua în care a văzut-o pentru ultima dată pe Elodia, fosta soţie a poliţistului. „L-a adus pe copil aici, zicea că s-au certat şi că ar vrea să bage divorţ. Dar de ce l-a adus aici pe fugă? Ei nu vroiau să se certe în prezenţa, copilului. Şi eu, dacă un pic plâng plânge şi el”, spunea mama lui Cristian Cioacă, potrivit Cancan.

„Eu cred că este dispărută şi se răzbună, este vie. Vrea să-l distrugă pe Cristi şi pe noi, ceilalţi din familia sa. Am avut o relaţie bună cu Elodia, eu vedeam că ei se înţeleg bine, dar în ultimul timp, ea îi spunea lui să divorţeze dacă nu îi convenea ceva. Eu am simţit ceva după plecările pe care le avea ea. Lui nu i-am spus, pentru că nu a ascultat niciodată, nu m-am băgat totuşi. Noi nu am vrut-o de la început din cauza vârstei şi a funcţiei pe care o avea, noi ne gândeam că vor exista discuţii. Imediat după căsătorie Elodia a început să îi reproşeze fiului meu că ea aduce mai mulţi bani în casă. Mie fiul meu nu îmi aducea nimic, probabil ca să nu îi reproşeze ea. Când s-au cunoscut fiul meu avea un salariu, noi eram nişte oameni normali”, şi-a mai adus aminte Florica Cioacă.