„Elodia” la Oradea: Cadavrul unei femei dispărute a fost găsit pe câmp, sfâşiat de câini

Descoperire macabră în ziua de Crăciun! Cadavrul unei femei a fost găsit sfâşiat de câini, pe un câmp de lângă Oradea. Cadavrul pare să elucideze un caz care seamănă izbitor cu cel al Elodiei.

RomaniaTV.net
26 dec. 2012, 06:34
„Elodia” la Oradea: Cadavrul unei femei dispărute a fost găsit pe câmp, sfâşiat de câini

Procurorii cred că este vorba de femeia dispărută la începutul acestei luni şi care ar fi fost omorâtă de ginerelei ei, avocatul Cosmin Moraru şi de fiica femeii, Cristina, soţia lui.

Procurorii cred că este vorba despre o bătrână dată dispărută la începutul lunii, şi care ar fi fost omorâtă de ginerele ei, avocat. Mai mult, fiica femeii ar fi complice la crimă.

În casa celor doi soţi au fost găsite mai multe urme de sânge, iar vecinii spun că l-au văzut pe avocat în timp ce căra un sac de plastic în spate. Imediat după dispariţia bătrânei, cei doi soţi au dispărut fără urmă. Înainte să plece, avocatul le-a spus părinţilor că trebuie să fugă pentru că este urmărit de DNA şi atât el cât şi soţia sa riscă 30 de ani de închisoare.

Procurorii spun că au dat de urma celor doi soţi, care sunt în Elveţia. Cosmin Moraru este avocat în cadrul Baroului Bihor din 1999. Soţia sa, Cristina, este profesoară la un liceu din Oradea.