eMAG continuă angajările. Iată locurile de muncă vacante

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la eMAG în această perioadă, precum şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
07 nov. 2017, 07:24
eMAG continuă angajările. Iată locurile de muncă vacante

Oferta de muncă disponibilă la eMAG 

eMAG angajează pe postul de Content Production Support – Fashion Days.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de Excel, e orientat către soluţii, are excelente abilităţi de analiză şi bune cunoştinţe de engleză.

eMAG angajează pe postul de operator documentare tehnică – validare marketplace.
Candidatul potrivit pentru acest post are atenţie sporită la detalii şi vocabular dezvoltat, poate crea conţinut de calitate, poate folosi hyperlink-uri şi elemente de navigare în descrierea produselor, are cunoştinţe de bază în utilizarea programului Photoshop, suita Office şi HTML, cunoştinţe de bază de copy-editor şi copywriter, abilităţi de organizare şi cunoştinţe medii de engleză.

eMAG angajează pe postul de content editor – Fashion Days.
Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune cunoştinţe de engleză, are viteză de lucru, e riguros, organizat, are iniţiativă şi poate onora termenele-limită.

eMAG angajează pe postul de Back Office Support – depozit Chiajna.
Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze în MS Office. Noul angajat se va ocupa de comunicare directă cu firmele de curierat pentru realizarea obiectivelor propuse, şi de verificarea informaţiilor primite din partea firmelor de curierat.

eMAG angajează pe postul de Key Account Manager.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, de marketing sau într-un domeniu de studiu conex. Are, de asemenea, excelente abilităţi de comunicare, vorbeşte fluent Engleza, ştie să lucreze în Excel şi e motivat de rezultate.

eMAG angajează pe postul de agent call center.
Candidatul potrivit pentru acest post e prietenos, comunicativ, energic şi orientat către clienţi.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la eMAG o puteţi accesa la acest link.