Emeric Ienei: Felicitări ROMÂNIA TV, era o mare ruşine dacă nu se transmitea GRECIA – ROMANIA VIDEO

Emeric Ienei, antrenorul care a calificat naţionala la CM 1990, s-a declarat bucuros că meciul Grecia - România, contând pentru barajul de calificare la CM 2014, va putea fi urmărit la tv, drepturile fiind achiziţionate de România TV.

07 nov. 2013, 12:50
Emeric Ienei: Felicitări ROMÂNIA TV, era o mare ruşine dacă nu se transmitea GRECIA – ROMANIA VIDEO

Iniţiativa România TV, de a transmite meciul Grecia – România, contând pentru prima manşă a barajului de la calificare la CM 2014, a produs entuziasm printre oamenii de fotbal, care s-au grăbit să salute ideea că un post privat de televiziune a achiziţionat drepturile de transmisie, microbiştii români având astfel posibilitatea de a trăi în direct, în faţa televizoarelor, importantul meci al tricolorilor.

Emeric Ienei, antrenorul care a condus naţionala României la Campionat Mondial din 1990, a declarat la România TV: „Aş dori în primul rând să vă felicit pentru că aţi reuşit să achiziţionaţi Grecia – România. Era o mare ruşine dacă nu se transmitea acest joc, care are o foarte mare importanţă pentru sportul românesc, nu doar pentru fotbal, fiindcă e vorba de o calificare la Campionatul Mondial„.

Citeşte şi LOVITURĂ MEDIA. Barajul Grecia – România se vede EXCLUSIV la România TV VIDEO