Emilia Ghinescu, decizie dură de la magistraţi privind stabilirea unui program de vizitare a nepotului său

Magistraţii Judecătoriei Piteşti, instanţă la care Emilia Ghinescu a deschis un proces prin care cerea stabilirea unui program de vizitare a nepotului său, Patrick Cioacă, au respins, joi, solicitarea mamei Elodiei.

12 feb. 2015, 18:14

Joi a fost o zi decisivă pentru familia Elodiei. Judecătoria Piteşti a respins cererea înaintată de mama Elodiei Ghinescu, Emilia Ghinescu, care a solicitat instanţei să stabilească un program de vizitare a nepotului său, în condiţiile în care bunica maternă spune că familia lui Cristian Cioacă nu îi permite să-şi viziteze nepotul.

Unde s-ar afla cadavrul Elodiei

Conform soluţiei publicate pe portalul instanţelor, decizia de respingere a acestei solicitări nu este definitivă, putând fi contestată în termen de cinci zile de la pronunţare.

Cele două familii au sosit dimineaţă la Judecătoria Piteşti unde magistraţii au hotărât să-i audieze pe fiecare în parte. Mama Elodiei îşi doreşte o relaţie firească alături de nepotul Patrick, lucru refuzat însă sistematic în ultimii ani de rudele lui Cristian Cioacă.

Emilia Ghinescu o acuză pe sora lui Cristian Cioacă de faptul că nu urmăreşte decât interesul material.

Citeşte şi: Cristian Cioacă, zile decisive până la pronunţarea instanţei

Emilia Ghinescu, mama Elodiei nu şi-a văzut nepotul de mai bine de doi ani. Toate încercările de a-l întâlni sau de a obţine dreptul de vizită le-au fost respinse de către rudele lui Cristian Cioacă

Cioacă a cedat nervos