Emisiunea „Burlacul”, demascată de o fostă concurentă. Ce se întâmplă când se opresc camerele de filmat FOTO

O fosta concurenţă a emisiunii "Burlacul", Florina Macoveanu, spune că fiecare concurentă este remunerată şi tot show-ul este regizat. De asemenea, ea îi aduce acuze grave burlacului Andrei Andrei.

01 apr. 2015, 08:19

Florina Macoveanu, o fostă participantă la Burlacul, a fost selectată alături de sora ei geamănă, Mihaela, însă au preferat să se retragă din show, după ce au văzut tot ceea ce se întâmplă cu adevărat la această emisiune, potrivit Cancan.

Citeşte şi BURLACUL 2015: Decizie neaşteptată luată de Andrei în finală: Cine este CASTIGATOAREA BURLACUL 2015

Iniţial, eu şi sora mea am vrut să mergem la „Next Top Model”, însă exact atunci se ţineau şi preselecţiile pentru „Burlacul”, iar oamenii de acolo m-au sfătuit să merg la cea de-a două emisiune, pentru că la prima se dau multe ţepe. Aşa am şi făcut, însă, după ce m-am văzut acolo, mi-am dat seama că nimic nu este real. În primul rând, concurentele sunt plătite, deci nu se poate spune că vin cu adevărat pentru a-şi găsi dragostea.  Nici nu şi-a dat seama că eu şi sora mea suntem gemene. Nici nu era atent la fete. Concurentele s-au înscris la show, dar nu ştiau pentru cine se vor lupta. Nici eu nu am ştiut, iar atunci când l-am văzut am fost foarte dezamăgită. Eu şi sora mea avem 19 ani, ce să căutăm lângă unul de 30? Trebuiau selectate fete mai în vârstă. Andrei nici nu arată că în reviste. Totul este regizat, nimic nu este real„, a declarat tânăra, dezamăgită de emisiunea respectivă.

Citeşte şi CASTIGATOARE BURLACUL 2015: Scene INCENDIARE înainte de marea finală. Ayda a ajuns în pat cu Burlacul FOTO