EMOŢIONANT: Ce a făcut o femeie cu rochia de mireasă după ce logodnicul a murit înainte de nuntă FOTO

O femeie al cărei viitor soț a murit pe neașteptate, cu doar 52 zile înainte de nunta lor, a decis să renunțe la durere  sărind în râul Maya din Mexic, în timp ce purta rochia de mireasa.

14 sept. 2014, 11:57

O femeie din Mexic a trecut printr-o dramă incredibilă. Cel care trebuia să-i devină soţ a murit cu 52 de zile înainte de nuntă.

Janine a avut inițial o perioadă în care i s-a părut dificil să se despartă de rochia de mireasă pe care a cumpărat-o pentru nunta ei cu Johnny, iubirea vieții ei.

Odată cu trecerea timpului, Janine şi-a dat seama că frumoasa ei rochie de mireasa, lucrată manual, nu mai era un simbol al fericirii, ci un memento dureros pentru ceea ce a pierdut, potrivit DailyMail.

Astfel, Janine a colaborat cu fotograful Matt Addock pentru o şedinţă „trash the dress” ieşită din comun.

„Am făcut ceva ce n-am crezut că voi face în toată viața mea. Mi-am luat rochia de mireasă, care a fost făcută de la zero și am sărit în râu „, a declarat Janine.

„Am făcut-o pentru că am vrut să mă eliberez de pierderea logodnicului meu…aceasta rochie a fost făcută pentru el. Am făcut acest lucru pentru că John şi-ar fi dorit asta”, a mai spus Janine.

Janine crede că soțul ei ar fi vrut ca ea să fie liberă să se întâlnească oameni noi și să trăiească experiențe noi și să nu aibă o viață încărcată de suferință.