Emoţionant: Fiul monstrului român care şi-a ucis familia în Texas, înfiat de o familie de americani

Dublul asasinat comis de romanul Camil Mătase, în noiembrie 2013, i-a şocat pe americani, care nu şi-au putut explică norocul avut de fiul cel mic al criminalului, care a scăpat cu viaţă. Băiatul a fost adoptat acum de o familie numeroasă.

01 mart. 2015, 14:11
Emoţionant: Fiul monstrului român care şi-a ucis familia în Texas, înfiat de o familie de americani

Camil Matase, romanul care si-a ucis sotia si fiul cel mare la sfarsitul lunii noiembrie 2013, a fost extradat in Statele Unite anul trecut, in Texas, acolo unde urmeaza sa fie judecat si condamnat pentru fapta sa. Acesta si-a impuscat mortal sotia si fiul cel mare, pretinzand ca isi inchipuia ca acestia fac parte dintr-o grupare de traficanti de droguri si prostitutie.

Teo Matase, baiatul cel mic a lui Camil Matase, judecat in Statele Unite pentru un dublu asasinat, a scapat ca prin minune cu viata, si asta pentru ca nu se afla acasa in momentul tragediei.

Citeşte şi Camil Mătase a fost extrădat. Americanii l-au preluat de pe Aeroportul Henri Coandă

El a acceptat sa vorbeasca pentru prima oara despre drama care i-a dat toata viata peste cap si l-a lasat orfan. A marturisit ca desi multi au crezut ca a plecat intentionat cand a auzit ca tatal lui va fi adus intr-o inchisoare apropiata de casa, el a marturisit ca nu va fugi niciodata de el.

“Am fost in relatii de armonie cu tatal meu. Stresul l-a facut sa se apuce de baut… Cred ca daca s-a ajuns pana aici cred ca are o problema la cap, dar nu stiu ce ar putea fi. Imi place sa mi-l aduc aminte pe fratele meu cum obisnuiam sa ne jucam pe calculator, de mama mea ca o femeie care muncea din greu care ar fi facut orice pentru familie, iar pe tata vreau sa mi-l amintesc ca pe un tip “goofy” (n.r. personaj amuzant de desene animate)”, a declarat Teo Matase pentru Cancan.ro.

Dupa doi ani in care a avut suportul emotional si financiar al prietenilor sai, Teo a gasit alinarea chiar intr-o familie de americani care pare ca s-a decis sa-l adopte si sa se ingrijeasca de el in continuare.

Citeşte şi Americanii garantează că Mătase NU VA PRIMI PEDEAPSA CAPITALĂ dacă va fi extrădat în Texas

“Mi-au promis ca ma vor ajuta in urmatorii ani din viata si imi vor spune, de asemenea, ce sa fac cu lucrurile pe care le am de facut cand voi ajunge acasa. Cat priveste partea emotionala, am prieteni care imi sunt aproape si un grup de amici la facultate care ma sprijina si imi ridica moralul”, a mai povestit baiatul.

Si ca sa le multumeasca pentru tot ajutorul acordat, dar mai ales pentru decizia lor, Teo le-a aratat tuturor, prin poze, cat de minunati sunt oamenii care au facut acest gest.

SURSĂ: Cancan.ro