EMOŢIONANT. Prima reacţie a lui Mihai Neşu, după moartea tatălui său

Tatăl lui Mihai Neşu a murit luni dimineaţă, iar primele date indicau faptul că arbitrul şi medicul Mircea Neşu s-a sinucis. Fostul fotbalist a transmis, însă, un mesaj imediat după mediatizarea cazului, prin care a negat această informaţie. Tragedia vine la doar câteva luni de la moartea mamei lui Mihai Neşu.

20 oct. 2014, 09:46
EMOŢIONANT. Prima reacţie a lui Mihai Neşu, după moartea tatălui său

Accidentul cumplit al fiului său, Mircea Neşu, şi moartea soţiei în urmă cu doar câteva luni par să-l fi făcut pe Mircea Neşu să nu mai vrea să trăiască. Acesta a intrat într-o depresie severă, a înghiţit un pumn de pastile şi a ajuns la spital în stare gravă. Medicii au reuşit să-l ţină în viaţă doar câteva zile, apoi corpul său a cedat.

Citeşte şi MIRACOL: Mihai Neşu îşi mişcă degetele de la picioare

Luni dimineaţa, Mihai Neşu a transmis un mesaj privitor la moartea tatălui său. „Azi noapte a murit şi tata. Nu s a sinucis aşa cum s-a anunţat. S-a stins după o săptămână la terapie intensivă, chinuit fiind de insuficienţa cardiacă, respiratorie şi renală. Dumnezeu sa-l odihnească!

Mă bucur că m-am întors din Olanda şi am putut fi lângă părinţii mei în ultimele lor luni. Să-i mai supăr puţin cu obrăzniciile mele…

E un an foarte trist, dar ăsta-i cursul vieţii şi cu ajutorul lui Dumnezeu depăşim toate momentele grele. Mulţumesc tuturor pentru suport şi celor din media care m-au căutat, să mă ierte, dar să mă înţeleaga că nu vorbesc cu ei„, a fost mesajul lui Mihai Neşu.

Citeşte şi Interviu CUTREMURĂTOR cu Mihai Neşu: Până să mă accidentez mă consideram INDESTRUCTIBIL