Enel întrerupe alimentarea cu energie electrică în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu

Alimentarea cu energie electrică va fi oprită, joi, în mai multe zone din București și din județele Ilfov și Giurgiu ca urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, a anunțat Enel Distribuție Muntenia într-un comunicat de presă.

11 iun. 2015, 06:43
Enel întrerupe alimentarea cu energie electrică în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu

În municipiul București, între orele 8,00-16,00, se va sista curentul electric pe străzile Dunăcești și Lemnarilor, precum și pe străzile adiacente.

De asemenea, alimentarea cu energie electrică va fi oprită în intervalul orar 9,00-16,00, în următoarele zone din județul Ilfov: localitatea Periș (strada Sfântul Ștefan și străzile adiacente), localitatea Vidra (străzile Principală, Gării, Benzinăriei, Combustibilului și străzile adiacente), comuna Snagov, satul Ghermănești (strada Sarmisegetuza și străzile adiacente) și orașul Otopeni (străzile Tudor Vladimirescu, Ion Creangă, Primăverii, George Topârceanu, Școlii și străzile adiacente).

Totodată, între orele 9,00-19,00, tot pe raza județului Ilfov, se va sista alimentarea cu energie electrică în localitatea Domnești (străzile Tudor Vladimirescu, Principală, Primăverii, Toamnei și străzile adiacente) și în orașul Chitila (localitatea componentă Rudeni, străzile Școlii, Cartierului și străzile adiacente).

Curentul electric va fi oprit și în următoarele zone din județul Giurgiu: localitățile Drăghiceanu, Izvoru, Rălești, comuna Comana, satul Grădiștea (parțial) și comuna Izvoarele, satul Petru Rareș (în întregime) — între orele 7,00-18,00, respectiv în localitățile Prundu (pe strada Flămânzeni) și Daia (în întregime) — între orele 9,00-17,00.

Citeşte şi Consumatorii care îşi produc singuri energia electrică vor putea să vândă surplusul vecinilor