Epilarea inghinală: Cum le place bărbaţilor să arate zona intimă a femeii

Femeile optează pentru o varietate de stiluri de epilare, de la cel clasic inghinal, ce urmează linia chilotului, la cel brazilian care nu mai lasă niciun fir de păr. Dar ce parere au bărbaţii despre aspectul pubian al femeilor?

RomaniaTV.net
10 apr. 2013, 07:21
Epilarea inghinală: Cum le place bărbaţilor să arate zona intimă a femeii

Epilatul in zona pubiana a incetat, de ani buni, sa mai fie doar un obicei practicat de femeile care lucreaza in industria porno, devenind o practica tot mai raspandita si vara, si iarna, in randul tuturor reprezentantelor ale sexului frumos.

In urma cu multi ani, femeile “de casa” considerau ca epilarea este specifica femeilor “usoare”. Cu timpul insa, atat din motive estetice, cat si cu gandul la placerea barbatilor, tot mai multe femei au ales sa se epileze in zona pubiana. In ultimii ani, epilarea braziliana, adica totala, a luat locul epilatului clasic ce urmeaza linia chilotului.
 
Mai mult de atat, triunghiul de par lasat pe pubis nu mai este singurul look cerut cosmeticienelor, multe cliente cerand tot felul de modele de tunsori pentru parul pubian, de la stele la iepurasul Playboy.
 
In toata aceasta evolutie a stilului pubian, parerea barbatilor a contat mult prea putin. Un sondaj efectuat recent la Hollywood, la care au participat peste o mie de barbati, prezinta, insa, preferintele barbatilor in materie de par pubian la femei. Compania Nads care comercializeaza produse de epilat a comandat studiului ale caror rezultate au fost, cel putin, surprinzatoare.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro.