„Epoca de Aur”: Cum prezenta propaganda ceauşistă România LUMINOASĂ în cea mai CENUŞIE perioadă VIDEO

Anii 80, cea mai tulbure şi cenuşie perioadă a României comuniste din timpul lui Nicolae Ceauşescu erau înfloritori în ochii propagandei ceauşiste.

RomaniaTV.net
06 apr. 2014, 09:29
„Epoca de Aur”: Cum prezenta propaganda ceauşistă România LUMINOASĂ în cea mai CENUŞIE perioadă VIDEO

România din ultimii ani ai regimului fostului preşedinte comunist Nicolae Ceauşescu era arătată ca un „stup bogat”, în care oamenii muncii şi familiile lor duceau un trai de vis. Iar concluzia era un singură: „socialismul este viitorul”, potrivit România TV

„În România socialistă, munca a devenit expresia supremă a demnităţii conştiinţei umane. Sunt nenumărate şi prezente în viaţa noastră, a tuturor, argumentele configurând imaginea ţării ca un stup bogat. Sute şi sute de mii de familii şi-au întemeiat şi îşi întemeiază viitorul în case noi, sănătoase şi confortabile, îşi cresc copiii în grădiniţe şi şcoli luminoase.

Bunăstarea oamenilor devine din ce în ce mai mult o expresie a faptului că socialismul este singura şansă, singura cale de împlinire a sensului superior al vieţii. S-a diversificat continuu producţia bunurilor de consum, a crescut an de an puterea de cumpărare, a sporit continuu retribuţia, s-au acordat pentru prima dată în istoria ţării pensii pentru ţărani.”