Era copilă când a aruncat în mare un MESAJ într-o sticlă STICLĂ, dar a primit răspuns zeci de ani mai târziu

O femeie din Marea Britanie a aruncat în mare o sticlă cu un mesaj atunci când avea doar zece ani, însă a primit un răspuns 23 de ani mai târziu de la un olandez care a găsit scrisoarea pe malul mării.

02 ian. 2014, 13:58

Zoe Averianov, acum în vârstă de 33 de ani, a fost uimită în momentul în care de Crăciun a primit răspunsul la o scrisoare redactată în urmă cu 23 de ani, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cel mai VECHI MESAJ din lume a fost descoperit în Canada. Află câţi ani are şi ce conţine

Atunci când avea zece ani, femeia se afla la malul mării în oraşul britanic Hull alături de familie şi a aruncat mesajul în apă, dorind să primescă un răspuns de pe o insulă îndepărtată. Cu toate acestea, sticla a călătorit 600 de kilometri în 23 de ani, până în Olanda unde a fost găsită de un bărbat în timp ce îşi plimba câinele. Acesta i-a oferit un răspuns inedit care a bucurat-o pe tânăra ce uitase de gestul său din copilărie.

 

În scrisoarea scrisă de femeie în copilărie, ea spunea că este pasionată de „balet, flaut şi pian”, recunoscând că are două animale de companie, un hamster şi un peşte ambii pe nume Sparkel. Mai mult, fetiţa scria că părinţii ei sunt profesori. În acelaşi timp ea a spus că doreşte un răspuns de la oricine găseşte scrisoarea, acesta fiind şi motivul pentru care olandezul s-a ţinut de cuvânt cu toate că au trecut mai bine de două decenii din momentul în care a fost redactată.

Citeşte şi Misterul MESAJULUI descoperit într-o sticlă, pe fundul unui LAC, după un secol, a fost DESLUŞIT

A fost nebunie când am descoperit. Părinţii mi-au spus că au primit o scrisoare pe numele meu de domnişoară. Nu mi-a venit să cred, dar mi-am recunoscut scrisul din copilărie„, a declarat Zoe, care este de asemenea mamă în prezent.

Piet Lateur este bărbatul care a găsit sticla cu mesaj în oraşul olandez Oosterschelde dykes, acesta recunoscând că o păstrează drept amintire pe propriul său pian.