Era OBEZĂ, dar s-a transformat într-un fotomodel! O tânără a dezvăluit DIETA MINUNE

O tanara a dezvaluit cum a reusit sa dea jos 63 de kilograme. Dieta, sustine ea, este simpla si la indemana oricui.

12 iul. 2014, 20:33

Kate Lappin, o tanara in varsta de 32 de ani din Marea Britanie a avut mereu probleme cu kilogramele in plus. Ultima data ajunsese sa cantareasca peste 150 de kilograme. Isi ura corpul si nu mai stia ce sa faca ca sa slabeasca.

Era invidioasa pe sora ei care avea o silueta de invidiat, in timp ce ea era mereu luata peste picior si batjocorita de ceilalti. Cea care a ajuta-o sa treaca peste aceste momente dificile a fost chiar sora ei. Kate Lappin a dezvaluit ca s-a inspirat din regimul de viata al surorii sale pentru a ajunge la o greutate normala. Tanara sustine ca a devenit vegetariana, asa cum era si sora ei, iar acest lucru a ajutat-o mult sa slabeasca, scrie Kanal D.

Cum să slabeşti într-un sfert de oră. Fotografiile publicate de o tânară au ajuns virale pe net

„Mi-am dat seama ca daca ea poate sa fie vegetariana, atunci nimic nu m-ar putea opri nici pe mine sa-mi schimb modul de viata intr-unul sanatos”, a declarat Kate pentru Huffington Post. Tanara a adaugat ca s-a concentrat numai pe alimente usoare, in special legume. A incurajat-o faptul ca dieta a dat roade dupa o luna. Sigur, nu slabise mult, insa era un inceput promitator.

Paine cu unt si gem, spaghetti sau alte tipuri de paste, pizza, mancare indiana sau chinezeasca, chipsuri, branza grasa, toate astea au devenit o amintire pentru Kate Lapin dupa ce a hotarat sa devina vegetariana. Regimul ei a dat roade dupa aproximativ un an si jumatate. Tanara merge, insa si la sala sau face plimbari lungi cu bicicleta.

„Merg la sala regulat si ador sa ma plimb cu bicicleta. Viata mea s-a transformat complet de cand am slabit”, a incheiat Kate Lapin.