Şerban Huidu, primele declaraţii la doi ani după accident

La trei ani de la accidentul de pe pârtia de schi care l-a băgat în comă de gradul șase și la mai bine de doi ani după tragicul accident în care a fost implicat și în urmă căruia au murit trei persoane, Șerban Huidu a acceptat să se întâlnească față în față cu jurnaliștii. Cu o povară grea cât pentru o viață, Șerban a vorbit printre altele despre vină, sinucidere, familie și televiziune.

01 apr. 2014, 20:05

Şerban Huidu încearcă să refacă viaţă sa de dinainte de accidentele care i-au marcat destinul. A început o emisiune nouă, Epic Show, realizată pentru Prima Tv, continuă să producă Cronica cârcotaşilor, dar evenimentele nefericite din ultimii ani îl urmăresc. „Am fost în comă de gradul 6. Între 5 şi 9 şansele să rămâi cu sechele pe viaţă sunt foarte mari. Este un noroc faptul că mi-am revenit, dar norocos poate fi numit de fapt cel care nu păţeşte nimic”, a spus jurnalistul.

A mers la psiholog

„La multe insistente, am mers la psiholog. Urăsc psihologii. Eu am mers la o femeie psiholog care m-a catalogat repede. Aţi căzut de undeva de sus, unde eraţi adorat de fani, văzut de multă lume. Şi acum sunteţi în umbră. Numai tâmpenii. Eu am fost şi sunt om de radio. În televiziune a trebuit să apar. A fost o problemă de conjunctură. Televiziunea este o pasiune puternică, dar pentru mine mai puternică este pasiunea pentru radio”, a mai adăugat Huidu care, după accidentul de la schi a rămas doar în echipa de producţie a emisiunii Cronica cârcotaşilor. „Am mai schiat de atunci, dar n-am mai fost niciodată acolo unde s-a petrecut necazul”.

Citește continuarea pe Libertatea.ro!