Eroare gravă în ancheta de la Caracal! Dincă ar putea scăpa de acuzaţii! S-au pierdut probe esenţiale din dosar

Eroare gravă în cercetarea de la Caracal! Filmarea în care se vede cum Luiza Melencu urcă în maşina lui Gheorghe Dincă nu a fost ridicată de procurorii DIICOT. Aşadar, probele care l-ar fi putut incrimina direct pe Dincă nu au ajuns niciodată în dosar.

20 nov. 2019, 09:17
Eroare gravă în ancheta de la Caracal! Dincă ar putea scăpa de acuzaţii! S-au pierdut probe esenţiale din dosar

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat că în ancheta de la Caracal au fost făcute numeroase greşeli. Una dintre acestea ar fi aceea că procurorii nu au ridicat niciodată filmarea de pe camera care a surprins-o pe Luiza cum se urcă în maşina lui Gheorghe Dincă. 

Înainte de dispariţie, Luiza Melencu a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere. Ultima imagine cu adolescenta în viaţă a fost cea în care fata trece pe lânga femeia în roşu. Imediat după această cameră, ar mai fi existat alte două montate în intersecţie, camere care au surprins momentul în care Luiza a fost luată cu maşina de criminal. Potrivit avocatului, aceste imagini lipsesc de la dosar întrucât ele nu au fost cerute niciodată de procurorii DIICOT. Aşadar, imaginile care l-ar fi putut incrimina pe Gheorghe Dincă de dispariţia Luizei nu au ridicate de anchetatori.

Audiere surpriză în cazul Caracal. Ce au reuşit anchetatorii să afle de la femeia „în roşu” filmată lângă Luiza

Carmen Obârşanu, avocata familiei Luizei Melencu, a studiat şi ea probele şi imaginile din Dosarul Caracal.

„Sunt zeci de volume, primele şapte volume sunt până la data de 1 august din ce am văzut eu. Dar sunt sigură-sigură, deci nu bănuiesc, că numai o parte din actele întocmite până la 1 august au fost în acele dosare – ni s-a arătat un CD – pentru că au vrut să ne scoată ochii cu aceste materiale. De exemplu, multe aspecte pe care le-am văzut în presă nu le-am văzut în dosare. Femeia în roşu, de exemplu, nu apare în dosar. Nu este fotografia ei acolo.

Apare o fotografie cu trei maşini, apare a doua declaraţie a lui Dincă, nişte declaraţii contradictorii ale familiei lui Dincă, nişte aspecte care îmi dau senzaţia că toată afacerea se cunoştea dinainte”, a declarat Carmen Obârşanu, la România TV.

Avocatul familiei Luizei, declaraţie şoc la DIICOT: „Nu sunt probe”. Ce conţine dosarul Caracal despre Luiza