Escroaca din Piatra Neamţ, surprinsă de camerele de luat vederi în timp ce aplica „metoda şmen” VIDEO

Poliţiştii au prins-o pe femeia care în luna ianuarie a fost surprinsă pe camerele de luat vederi în timp ce ameţea o angajată a Direcţiei de Impozite şi taxe din Primărie să îi schimbe o sumă de bani, din care a reţinut câteva bancnote. Acesta nu este singurul furt comis în Buzău, ci femeia a mai dat o “lovitură” şi la casieria Electrica. Femeia de 50 de ani din Piatra Neamţ, cunoscută cu antecedente penale a mai comis fapte asemănătoare la Sinaia, Bacău şi în judeţul Maramureş. Pe 1 aprilie, aceasta a fost prinsă în flagrant în Constanţa în timp ce fura prin metoda “şmen”.

02 apr. 2015, 13:57
Escroaca din Piatra Neamţ, surprinsă de camerele de luat vederi în timp ce aplica „metoda şmen” VIDEO

Escroaca care a înșelat mai multe casiere din țară, prin metoda „șmen”, a ajuns, în sfârșit, în arest. Femeia a fost prinsă în flagrant chiar în timp ce încerca să păcălească un funcționar bancar din Constanța, potrivit ziarpiatraneamt.ro. În Buzău, femeia a fost filmată de o cameră de supraveghere cum a tras pe sfoară o angajată de la Primăria Buzău.

La sfârșitul lunii ianuarie, escroaca a mers la Direcția Economică din cadrul Primăriei Buzău, cerându-i unei angajate de la ghișeu să-i schimbe în bancnote mai mici o sumă de bani. Prin metoda „șmen”, femeia a reușit să înșele vigilența casierei. I-a cerut funcționarei să-i schimbe banii în bancnote de 50 de lei, apoi s-a răzgândit cerând bancnote de 10 lei, pentru ca în final să spună că își vrea banii înapoi, în forma inițială, dar asta bineînțeles după ce ea reușise să sustragă o parte din bani.

Prejudiciul a fost în valoare de 500 de lei. Într-un mod similar, hoața a mai dat o lovitură la un ghișeu Electrica Buzău, provocând un prejudiciu total de 1.500 de lei. Suspecta a fost prinsă în flagrant, miercuri, de către polițiștii constănțeni chiar în timp ce încerca să înșele casiera unei bănci. S-a aflat că infractoarea are 50 de ani și este din Piatra Neamț. Joi, a fost adusă la sediul Poliției Buzău, pentru audieri.

Suspecta a fost reținută pentru 24 de ore.

CITEŞTE ŞI: Nouă metodă de ÎNŞELĂCIUNE descoperită de escroci. Cum scot ŞARLATANII bani de la cetăţenii naivi