Escrocherie de proporţii. Sute de români, păcăliţi cu excursii de mii de euro

Sute de români au fost jefuiţi de o agenţie de turism. Oamenii şi-au cumpărat vacanţe exotice, de mii de euro, după care au fost anunţaţi că firma intră în insolvenţă. Fondatorii agenţiei sunt de negăsit, iar românii se tem că nu îşi vor mai vedea banii înapoi, informează România TV.

14 feb. 2017, 13:15
Escrocherie de proporţii. Sute de români, păcăliţi cu excursii de mii de euro

Sute de români au plătit vacanţe exotice de mii de euro în Asia, iar plecarea trebuia să aibă loc în urmă cu două săptămâni. Cu două zile înainte au fost anunţaţi că această plecare nu va mai avea loc, pentru că firma va intra în insolvenţă, dar să stea liniştiţi că îşi vor recupera banii.

De atunci, îmsă, nimeni nu mai ştie nimic de această agenţie, uşile sunt închise, nu răspunde nimeni la telefon, pagina de Facebook este dezactivată, site-ul nu este funcţional, iar fondatorii nu sunt de găsit.

Avocatul agenţiei spune că au existat discuţii ca această firmă să fie preluată de alte companii, însă nu s-au concretizat.

Mai mulţi români păgubiţi s-au mobilizat, au găsit un avocat şi urmează să facă o plângere colectivă pentru a-şi recupera banii. Prejudiciul se ridică la peste 150.000 de euro şi doar 50.000 de euro pot fi acoperiţi din asigurare, restul ar trebui să vină din buzunarele fondatorilor.

Citeşte şi O mare agenţie de turism a intrat în insolvenţă. CINE sunt păgubiţii care au de recuperat suma de 7 milioane euro