Escrocii cu metoda accidentul au trecut la un nou nivel. Aceştia folosesc înregistrări pentru a înşela victimele

Escrocii care folosesc metoda Accidentul au trecut la un nou nivel. Acum fac înregistrări şi le folosesc pentru a scoate mii de euro. A păţit-o şi o telespectatoare România TV, care a fost contactată de astfel de escroci.

05 feb. 2016, 21:42
Escrocii cu metoda accidentul au trecut la un nou nivel. Aceştia folosesc înregistrări pentru a înşela victimele

Femeie povesteşte cum hoţii s-au dat drept comisari şi au sunat-o să o anunţe că părinţii au avut un accident cumplit.

„Tatăl meu ar fi murit în accident, iar mama ar fi fost grav rănită. Mi-a dat apoi la telefon pe aşa zisa doctor care mi-a explicat în ce stare e mama mea şi mi-a explicat că are nevoie de o operaţie”, povesteşte femeia, potrivit România TV.

Escrocii i-au cerut întâi să confirme că are banii necesari pentru operaţie, mai exact 1000 euro. Pentru ca totul să pară real, i-au spus femeii că i-o vor da la telefon chiar pe mama ei.

Era de fapt o înregistrare telefonică. Mama femeii păcălite fusese şi ea trasă pe sfoară de aceiaşi bărbaţi. De data asta, hoţii i-au spus că se ocupă de votul prin corespondenţă şi au nevoie de datele de contact ale fiicei.

Din fericire, când aşa zişii comisari au cerut ca banii să fie transferaţi prin bancă, telespectatoarea şi-a dat seama că e mâna hoţilor. A sunat apoi la poliţie şi a făcut plângere împotriva escrocilor.

Cazul nu este unul singular, tot mai mulţi români sunt păcăliţi prin metoda Accidentul.

Citeşte şi