Este oficial. Acesta este cel mai bun moment pentru sex

Nici seara, inainte de culcare, nici dupa-amiaza, intr-o zi ploioasa, ci in zorii zilei este cel mai bun moment ca sa faci dragoste cu partenerul tau. Mai exact la ora 7:30 a.m este cel mai bun timp pentru amor, sustine un studiu al cercetatorilor americani.

21 nov. 2017, 08:33
Este oficial. Acesta este cel mai bun moment pentru sex

Mai exact la ora 7:30 a.m este cel mai bun timp pentru amor, sustine un studiu al cercetatorilor americani. Ei spun ca atunci avem cele mai mari niveluri ale hormonilor, dar si energia necesara pentru o prtida incendiara de amor.

Durata optima a unei partide de sex, cat sa ii satisfaca pe ambii parteenri, trebuie sa fie cuprins aintre 7 si 13 minute. Imediat dupa sex, corpul elibereaza endorfine, hormoni care aduc o stare de bine. De aceea este indicat sa iti incepi ziua cu o partida de amor, pentru ca te vei simti relaxat pe tot parcursul zilei, iti va fi mai usor sa realizezi sarcinile de la serviciu. Si nimni nu va sti de ce ai acel zambet special in coltul gurii!

Si daca vrei sa ramai insarcinata este bine sa faci sex dimineata, cand nivelul de sperma este mai mare, spun cercetatorii. De asemenea, sansele de a obtine un orgasm sunt si ele mai mari la primele ore ale diminetii.

Beneficii ale sexului pentru sanatate

Dincolo de ceea ce spun cercetatorii, fiecare culu este liber sa faca dragoste exact atunci cand doreste, mai ales ca sexul aduce beneficii importante asupra sanatatii. Astfel, ajuta la combaterea stresului, regleaza tensiunea arteriala, imbunatateste sanatatea inimii. Un studiu efectuat in Statele Unite ale Americii a aratat ca brbatii care fac sex de 2-3 ori pe saptamana au un risc de doua ori mai scazut de suferi un atac de cord, spre deosebire de cei care fac dragoste mai rar.

Totodata, s-a demonstrata ca sexul ete benefic si pentru intarirea imunitatii. Daca faci amor de cel putin doua ori pe saptamana este atunci iti creste nivelul de imunoglobulina A, anticorp care protejeaza organismul de infectii. Sexul este benefic si pentru cei care lupta cu kilogramele in plus, pentru ca ajuta la arderea caloriilor, in urma eforului depus. Stiai ca o jumatate de ora de sex ajuta la arderea a aproximativ 90 de calorii, echivalentul a 15 minute de alergare?