ESTE OFICIAL. Mihai Mitoşeru se ÎNSOARĂ pe 12 iulie

Mihai Mitoşeru s-a decis! În vara acestui an se va căsători cu iubita sa Noemi. Cu toate că ştiau încă de anul trecut că se vor căsători, Mihai Mitoşeru şi Noemi nu ştiau exact când va fi. Ei bine, într-un interviu recent, Mihai Mitoşeru a spus că anul acesta, pe 12 iulie îşi va uni destinele cu aleasa sa, Noemi.

RomaniaTV.net
07 apr. 2015, 12:32
ESTE OFICIAL. Mihai Mitoşeru se ÎNSOARĂ pe 12 iulie

Mihai Mitoşeru şi Noemi au o relaţie de mai bine de nouă ani, iar acest lucru i-a determinat să îşi planifice cât mai curând nunta. După mai multe planuri şi situaţii limită, cei doi au demarat pregătirile de nuntă.

Mihai Mitoşeru şi viitoarea sa soţie şi-au ales naşii. Află ce cuplu celebru îi va cununa

După cum a declarat Mihai Mitoşeru, se pare că pe data de 12 iulie va avea loc cununia civilă, urmând ca de abia în toamnă cei doi să îşi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Cu toate că nu mai este mult până la cel mai important eveniment din viaţa lor, viitorii miri încă nu şi-au găsit un local, unde se va ţine petrecerea anului 2015.

Potrivit Click!, Mihai Mitoşeru a declarat că: „O păcălesc de 9 ani că o iau de nevastă… Ne vom cununa în ziua în care ne-a cunoscut. Vom face şi copii, deocamdată avem doi căţei”.

Tot în acelaşi interviu a intervenit şi mama artistului, care a ţinut să precizeze că: „El e un zăpăcit, a avut noroc de fata asta, că altfel nu stătea nimeni lângă el. O păcăleşte de nouă ani că o ia de nevastă. Acum vor să facă cununia şi sunt foarte bucuroasă. Din clipa în care Mihai a fost cu Noemi, ea a devenit fata mea”.

Citeşte şi  Mihai Mitoşeru, aproape să-şi bage mama în spital. A anunţat-o că va avea un copil cu o videochat-istă