Este prea sărac să stea în libertate. Un bărbat comite infracţiuni pentru a ajunge după gratii

Gest extrem din partea unui bărbat din Vâlcea. Comite furt după furt în speranţa că va ajunge din nou la închisoare. Bărbatul susţine că este prea sărac să stea în libertate. La ultima infracţiune comisă, după ce a incendiat o maşină, el s-a predat singur la poliţie.

13 feb. 2013, 07:50
Este prea sărac să stea în libertate. Un bărbat comite infracţiuni pentru a ajunge după gratii

Un bărbat de 46 de ani din Râmnicu Vâlcea, fără casă şi fără familie, comite infracţiuni şi se predă singur la poliţie. La începutul lunii a fost eliberat din închisoarea unde a stat doi ani pentru furt. Atunci a comis mai multe infracţiuni în speranţa că va sta mult timp închis „acolo unde este cald şi bine”, după cum spune bărbatul.

El susţine, potrivit România TV, că este prea sărac pentru a sta în libertate şi spune că preferă să fie închis. La ultima infracţiune comisă marţi, când a incendiat o maşină, bărbatul s-a dus singur la poliţie şi s-a predat. Autoturismul nu avea asigurare şi paguba se ridică la 40.000 de lei. Pentru furt calificat şi distrugere, bărbatul riscă acum să stea după gratii până la 15 ani de închisoare.