Esteticianul lui Cătălin Botezatu, implicat în reţeaua de răpitori a fostului şef al serviciului Imigrări

Celebrul medic estetician al designerului Cătălin Botezatu este implicat în reţeaua de şantajişti şi răpitori a comisarului Dumitru Narcis. Morad Iancu şi-a recunoscut vinovăţia în dosarul în care a fost reţinut fostul şef al serviciului din Inspectoratul General pentru Imigrări, decorat în urmă cu doi ani cu titlul de "poliţistul anului". Reţeaua răpea afacerişti cu bani cărora le cerea despăgubiri, informează România TV.

08 dec. 2016, 09:27
Esteticianul lui Cătălin Botezatu, implicat în reţeaua de răpitori a fostului şef al serviciului Imigrări

Esteticianul Murad Iancu şi-a recunoscut vinovăţia în faţa procurorilor DIICOT. El este implicat în dosarul în care fostul şef de la Imigrări, Narcis Dumitru, este acuzat de mai multe fapte printre care tâlhărie, şantaj şi constituirea unui grup infracţional.

Practic, toţi cei implicaţi în această grupare, printre care şi interlopi periculoşi, au şantajat un om de afaceri de la care au obţinut aproape 200.000 de euro. Mai mult de atât, fostul şef a fost decorat în anul 2014 drept poliţistul anului. Atunci comisarul a declarat într-un interviu că reţeta succesului său este munca combinată cu şansa de a cunoaşte oameni de la care a avut ce învăţa.

Până la urmă, el a fost reţinut de procuroii DIICOT şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi Şef de serviciu de la Imigrări, reţinut de DIICOT pentru constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la şantaj