Eşti bun la Poker? Winmasters oferă în luna martie 2000 euro cash celor mai dedicaţi jucători

Recunoscutul brand de gaming internaţional Winmasters, care aduce pe piaţa autohtonă de online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, a introdus recent un program de loialitate, oferind astfel o serie de propuneri extrem de avantajoase tuturor jucătorilor de poker talentaţi.

04 mart. 2016, 19:01
Eşti bun la Poker? Winmasters oferă în luna martie 2000 euro cash celor mai dedicaţi jucători

De curând, Winmasters a înfiinţat un sistem revoluţionar denumit Poker VIP Club, care beneficiază de şase nivele VIP valabile o lună și de un nivel anual. Astfel, jucătorii de poker pot colecta puncte Winmasters (puncte WM) cu ajutorul cărora pot să urce pe scara VIP. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât mai multe puncte WM vor primi pentru un rake de €1. Ulterior, aceştia pot schimba punctele atât în bani reali, cat și în token-uri pentru turneuri. Treptat, rakeback-ul poate ajunge până la 32%, pentru cei care ating cel înalt nivel VIP, WinMaster.

Lansarea Poker VIP Club coincide cu un premiu de €2.000 cash oferit celor mai talentaţi 20 de jucători de poker din ţară, adică acelor oameni care vor colecta cel mai mare număr de puncte WM în perioada 1-31 martie. În acest mod, cel mai bun jucător va primi €500, al doilea va primi €300, al treilea €200 și așa mai departe. Mai mult de atât, utilizatorii loiali se pot înscrie într-un freeroll-ul săptămânal de €200 ce va fi deschis doar utilizatorilor de nivel VIP 2 sau mai mare. Acesta va începe la ora 20:00 CET, în fiecare vineri, pe toată durata lunii. Inedit este faptul că orice pokerist dedicat se poate înscrie. Astfel, jucătorii trebuie să colecteze doar 50 Status Points pe lună pentru a atinge nivelul VIP 2 necesar calificării.

De ani de zile, Winmasters este recunoscută ca fiind o adevărată arenă internațională de gaming ce a reusit să aducă în online pariuri sportive cu cote profitabile, alături de jocuri de cazino palpitante şi poker provocator într-un mediu prietenos și uşor de folosit, care s-a dezvoltat treptat în concordanță cu nevoile actuale ale jucătorilor. De asemenea, interfața oferă posibilităţi totale de personalizare, concomitent cu un acces instant la cele mai necesare informații, printr-un serviciu de call center prin e-mail desăvârşit şi extrem de rapid. 

Mai multe detalii pe winmasters.com