Parchetul General a extins ancheta în cazul poliţistului arestat pentru pedofilie. Eugen Stan, acuzat de alte 4 fapte de agresiune

Procurorii de la Parchetul General au extins ancheta în cazul poliţistului arestat pentru pedofilie la începutul anului. Eugen Stan a fost adus joi la Parchetul general pentru a fi audiat cu privire la alte patru fapte de pedofilie pentru care este suspectat. Bărbatul nu recunoaşte nicio acuzaţie, în schimb se pregăteşte să facă denunţuri împotriva şefilor.

RomaniaTV.net
12 apr. 2018, 11:14
Parchetul General a extins ancheta în cazul poliţistului arestat pentru pedofilie. Eugen Stan, acuzat de alte 4 fapte de agresiune

Aproximativ o oră a stat Eugen Stan în faţa procurorilor, iar la plecarea de la Parchetul General acesta a spus că nu este vinovat de faptele din acele dosare. 

Potrivit Mediafax, Eugen Stan a fost dus, miercuri, din arest la Parchetul General, unde i s-au adus la cunoştinţă noile acuzaţii.

Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a preluat încă patru dosare în care există suspiciunea că Eugen Stan ar fi autorul. Este vorba tot de dosare de agresiuni sexuale. De asemenea, urmează să fie preluate de la parchetele de sector încă opt dosare privind fapte similare.

Eugen Stan a fost reţinut, apoi arestat la începutul anului după ce agresat doi copii într-un lift din Capitală. Acum, polițistul pedofil se află încarcerat la arestul central din Capitală.