Eugen Teodorovici: Avem în lucru un mecanism privind amnistia fiscală

Publicat: Vineri, 06 Iulie 2018 12:12 // Actualizat: Vineri, 06 Iulie 2018 13:18 // Sursa: romaniatv.net

Ministerul Finanţelor are în lucru un proiect privind amnistia fiscală, a anunţat vineri ministrul Eugen Teodorovici. El a precizat că o decizie finală se va lua la nivel ge guvern, după analiza ministerului.

Foto: facebook.com

"Amnistia fiscală este un subiect pe care îl avem în lucru la nivelul Ministerului de Finanţe, dar nu se referă la domnul Iohannis. Este un posibil mecanism pentru a stimula partea de economie românească. N-am să vă dau acum detalii referitor la această idee, dar este în lucru un astfel de mecanism şi vom discuta în următoarele zile la nivelul conducerii Comisiei şi la nivel de Guvern pentru a vedea dacă o astfel de măsură poate fi aplicată şi care vor fi efectele", a declarat Eugen Teodorovici la Bistriţa.

Ministrul a mai precizat că amnistia nu are prag, iar persoanele vizate de această măsură "pot să scape de penalităţi şi jumătate din dobânzi cum a fost în 2015".

"Amnistia nu are un prag. Se poate decide dacă cei care sunt în situaţia aceasta, dacă-şi achită, cum a fost în 2015 până la un moment în timp, principalul, să li se şteargă, să spunem, penalităţile şi jumate din dobânzi. Atunci s-a dat maximul ce se poate da", a adăugat ministrul Finanţelor.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amnistie fiscala Eugen Teodorovici Ministerul Finanţelor
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6599
RON
13 Nov
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H