Eugen Teodorovici, prima reacţie la demisia ministrului Victor Negrescu: Nu ştie să lucreze în echipă

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a confirmat demisia ministrului pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu. Ministrul Finanţelor a relatat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu ”a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

RomaniaTV.net
10 nov. 2018, 12:07
Eugen Teodorovici, prima reacţie la demisia ministrului Victor Negrescu: Nu ştie să lucreze în echipă

”La finalul şedinţei de Guvern a fost o discuţie legată de ultimele măsuri de parcurs pentru ca noi să fim gata pentru preşedinţia de anul viitor, o discuţie deschisă, cum e normal să fie într-o echipă şi legată de participarea într-o măsură mai mare a dlui Negrescu la astfel de întâlniri. La întâlnirea de la Strassbourg s-a sugerat să meargă şi ministrul de Finanţe, dar şi ministrul Fondurilor Europene, alături de el. Din păcate, dl Negrescu a luat-o personal şi se pare că nu ştie ce înseamnă în echipă, nu ştie să lucreze în echipă”, a declarat Teodorovici la Antena 3, potrivit News.ro.

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, şi-a dat demisia vineri din Guvern, imediat după ședința de guvern, informează România TVcitând surse guvernamentale.

Citeşte şi: Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, şi-a dat demisia din Guvern – Surse