Eugen Tomac cere demisia ministrului Bodog: A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetenţă

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac cere demisia urgentă a ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, el arătând că ”a nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetenţă şi/sau ignoranţă”."«Vom construi spitale noi. Românii se vor trata în ţară în condiţii sigure, la fel ca în Occident. Vom mări bugetul Ministerului Sănătăţii». Cu acestea şi multe alte lozinci a defilat PSD în campanie. La doar jumătate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la coşul promisiunilor electorale”, scrie Tomac pe pagina sa de Facebook.

19 mai 2017, 07:22
Eugen Tomac cere demisia ministrului Bodog: A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetenţă

Preşedintele executiv al PMP susţine că ”pentru PSD e mai important circul” şi, în loc să se ocupe de problemele reale ale cetăţenilor, social-democraţii creează comisii care să facă valuri pentru nimic.
 
În opinia lui Tomac, ”România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană”, pentru că ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viaţa de zi cu zi a românilor.
 
”În schimb, ar fi fost mult mai necesară o comisie care să ancheteze de ce ne mor copii în spitale nevaccinaţi. Aceasta este prioritatea României, nu circul de prost gust generat de Dragnea. Urmăresc şocat cum ministrul Sănătăţii ne vorbeşte despre proceduri şi evaluări, în timp ce fiinţe nevinovate mor din cauza corupţiei şi a incompetenţei din sănătate. Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgenţă. A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetenţă şi/sau ignoranţă. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-şi asume acest eşec cu consecinţe dramatice”, încheie Eugen Tomac.