EURO 2016. Anghel Iordănescu l-a ironizat pe Mutu şi i-a dat o replică dură lui Reghecampf

EURO 2016. Anghel Iordănescu a comentat anunţul lui laurenţiu Reghecampf, care a spus că nu va lăsa jucători de la Steaua în cantonamentul naționalei pentru pregătirea turneului final din Franţa.

14 dec. 2015, 07:34
EURO 2016. Anghel Iordănescu l-a ironizat pe Mutu şi i-a dat o replică dură lui Reghecampf

EURO 2016. „Este dreptul lui Reghecampf să comenteze aşa cum îşi doreşte. Ceea ce ştiu eu este că acest turneu este aprobat de Comitetul Executiv. Mai ştiu că fotbalul românesc are nevoie de aceste turnee, selecţia pentru Campionatul European începe cu primul cantonament de pregătire al naţionalei.

Citeşte şi EURO 2016. Reacţia lui Anghel Iordănescu după tragerea la sorţi: „Poate fi o problemă pentru noi”

Şi în ultimul rând, probabil, că domnului Reghecampf nu i s-a explicat că convocarea la echipa naţională aduce pentru fiecare jucător, pe club, în jur de 27.000 de euro. Probabil că el mizează doar pe banii pe care îi investeşte domnul Becali„, a fost răspunsul lui Anghel Iordănescu la declaraţiile antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi Adrian Mutu vine la Steaua? Anunţul făcut pe Facebook

Selecţionerul a evocat şi posibilitatea ca Mutu să fie convocat pentru turneul final din Franţa, ironizându-l pe „Briliant”. „Şi-a încheiat contractul duminică şi a anunţat că se întoarce şi că vrea la Euro? Este binevenit. Dar să joace, să vedem unde va juca. Să aleagă o echipa din România. Dacă alege o echipa din Italia, Spania, Barcelona, Real….. m-aş bucura şi ar fi foarte uşor pentru mine. Dacă nu, să joace oriunde, şi în România„, a spus Iordănescu.