Eurodeputata PSD Viorica Dăncilă a primit premiul de excelenţă pentru promovarea României în UE

Eurodeputata Viorica Dăncilă, care este vicepreședintă a Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European și conduce organizația de femei a PSD, a fost premiată la Gala Performanței și Excelenței pentru contribuția sa la promovarea României în UE.

RomaniaTV.net
10 nov. 2017, 11:22
Eurodeputata PSD Viorica Dăncilă a primit premiul de excelenţă pentru promovarea României în UE

”Premiul de Excelență pentru promovarea României în Uniunea Europeană, pe care l-am primit din partea organizatorilor, mă onorează, dar în egală măsură mă determină să intensific proiectele de promovare ale țării noastre în UE. Suntem o țară care are cu ce se mândri și avem datoria să arătăm aceste frumuseți și tradiții și celorlalte țări”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ajunsă la cea de-a 7-a ediție, Gala Performanței & Excelenței 2017 a fost dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite, prin performanță și creativitate în domenii diverse. Viorica Dăncilă organizează periodic evenimente, la Bruxelles sau în țară, prin care promovează elemente ale identității românești sau valori naționale. Cel mai recent, chiar în această vară, eurodeputata a organizat la Parlamentul European o expoziție dedicată iei românești și o dezbatere pe tema elementelor tradiționale ale culturii naționale. În plus, la Școala de vară OFSD, Viorica Dăncilă, președinta acestui for, a anunțat un demers de promovare la nivel european a produselor tradiționale și a celor cu denumire de origine protejată.