EURONEWS despre Carmen Iohannis: Primă Doamnă a României, înapoi, la şcoală GALERIE FOTO

Noua Primă Doamnă a României, Carmen Iohannis, a fost remarcată de către postul de televiziune Euronews imediat după victoria în alegeri a soţului ei, noul preşedinte ales al României, Klaus Iohannis. Postul de ştiri european a preluat şi unele imagini difuzate de România TV cu prima apariţie şi primele declaraţii ale lui Carmen Iohannis făcute la Sibiu.

18 nov. 2014, 12:18

Pentru noua Primă Doamnă a României, Carmen Iohannis, prima zi după ce soţul ei, Klaus Iohanis, a obţinut victoria în alegerile prezidenţiale din România, a fost o zi obişnuită, a remarcat postul de televiziune Euronews, care a preluat informaţii şi din reportajele difuzate de posturile de televiziune din România, inclusiv de la România TV.

Noua Primă Doamnă a României, Carmen Iohannis, şi-a reluat activitatea, ca de obicei, la liceul din Sibiu în care predă engleza, a informat Euronews. Chiar dacă a devenit acum soţia preşedintelui nou-ales al ţării, ea „a preferat să nu intre în lumina reflectoarelor după alegerea soţului ei, ci s-a îndreptat la liceul local din Sibiu unde predă Limba Engleză”, a informat Euronews.

„Mă străduiesc mereu să îmi fac meseria cât de bine pot şi sper că voi face la fel şi în calitate de Primă Doamnă”, a mai spus Carmen Iohannis, adăugând că speră „să poată jongla cu priorităţile” şi în această calitate.

Elevii ei au fost fericiţi să-i arate că o iubesc şi o apreciază şi i-au făcut o surpriză foarte frumoasă, întâmpinând-o cu flori şi scriindu-i pe tablă  mesajele lor, într-o engleză perfectă, între care „You are the Best” şi „We love you”, a mai remarcat Euronews. I-au cântat, de asemenea, „We Are The Champions”.

Ea le-a predat deja „lecţia” victoriei soţului său: „Le-am spus elevilor că aceasta (victoria în alegeri a lui Iohannis, n.r.) este o dovadă a faptului că bunul simţ, modestia şi bunele intenţii sunt întotdeauna învingătoare”. Abordarea ei pragmatică pare să se potrivească şi cu stilul politic al soţului său, a mai remarcat Euronews.