Europa League, prezenta de 100% pe BILETUL ZILEI: Vezi propunerea pariuri1x2.ro!

Incredibil ghinion am avut cu combo-ul oferit ieri. Daca pariurile peste 1.5 goluri in partidele Liverpool – Cr. Palace si Ludogorets – Zalgiris au iesit fara mari emotii, la amicalul Bayern  - Arsenal lucrurile nu s-au legat decat o repriza. Varianta propusa pe bilet, peste 3.5 cornere ale ”tunarilor”, parea super ”safe”, dupa ce la doar pana la pauza Arsenal beneficiase deja de 3 lovituri de la colt. A 4-a, cea castigatoare, nu a mai binevoit, insa, sa vina in cele 45 de minute ale reprizei secunde...

20 iul. 2017, 09:03
Europa League, prezenta de 100% pe BILETUL ZILEI: Vezi propunerea pariuri1x2.ro!

Biletul zilei: 

Nu-i nimic, mergem inainte. Astazi cautam profitul si al 6-lea bilet castigator din ultimele 8 oferite, in Europa League. 
Pariem pe Zira – Astra, meci la care luam in calcul 2 sau mai multe goluri consemnate in final pe tabela. In tur a fost 3-1 pentru giurgiuveni, care nu au avut, insa, un meci deloc simplu, contra unui adversar ce va lupta sa intoarca rezultatul pe teren propriu.



Tot pariul peste 1.5 goluri il alegem si la disputa Luzern – Osijek, in timp ce pentru meciul Bnei Yehuda – Trencin schimbam usor registrul. Desi partida tur s-a incheiat nedecis, 1-1, consideram ca Trencin ramane favorita dublei din turul 2 preliminar EL. Toate calculele calificarii incep, totusi, de la o reusita in deplasarea din Israel. Consideram ca aceasta va veni.

Biletul zilei:

LUZERN – OSIJEK peste 1.5 goluri
ZIRA – ASTRA peste 1.5 goluri
BNEI YEHUDA – TRENCIN oaspetii marcheaza

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.