Taifunul Halep. Simona a surclasat-o pe Pliskova şi s-a calificat în premieră în semifinale, la Australian Open

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, în 72 de minute, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6. Următoarea adversară va fi Angelique Kerber.

23 ian. 2018, 21:37
Taifunul Halep. Simona a surclasat-o pe Pliskova şi s-a calificat în premieră în semifinale, la Australian Open

SIMONA HALEP a învins-o pe KAROLINA PLISKOVA şi s-a calificat în semifinalele Australian Open. Este a cincea semifinală de Grand Slam din cariera Simonei, prima de la Openul de la Antipozi. Ea a mai jucat două semifinale la Roland Garros, ambele câştigate, şi câte una la Wimbledon şi US Open, ambele pierdute.

După un început de meci ezitant cu Plisklova, Simona a avut o revenire senzaţională, de la 0-3, câştigând 9 game-uri consecutiv, astfel că scorul arăta în debutul setului secund 6-3, 3-0 pentru Halep. În ansamblu, Halep a câştigat 12 din următoarele 14 game-uri jucate după ce a fost condusă cu 0-3.

Citeşte şi Simona Halep, în extaz după calificarea în semifinalele Australia Open: Vreau să fac adversarul să se teamă!

 „Mă bucur mult să fiu în semifinale, am mai fost doar la juniori. Nu a fost cel mai bun început de meci, dar am restartat şi apoi totul a mers conform planului„, a declarat Simona după meci.

În semifinalele Australian Open 2018, Simona Halep va juca joi dimineaţă împotriva câştigătoarei din 2016 a turneului, jucătoarea germană Angelique Kerber. Nemţoaica a avut o evoluţie impecabilă în sfertul de finală cu Madison Keys, finalista US Open 2017, pe care a surclasat-o în doar 51 de minute, cu 6-1, 6-2.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. 6-3, 6-2, Simona este în semifinale

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. 6-3, 5-2, Simona se află la un game de calificarea în semifinale.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. 6-3, 3-1, Pliskova revine în meci

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018. 6-3, 3-0, meci superb pentru Simona, a câştigat 9 game-uri la rând.

7.40 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 6-3, şase game-uri la rând pentru Simona şi victorie clară în primul set. Simona face spectacol cu lovituri incredibile de forehand. Îi dă plici-plici în lung de linie cehoaicei şi obţine trei mingi consecutive de break. iar Cehoaica face dublă greşeală şi îi pune manşa pe tavă. 36 minute!

7.33 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 4-3, Simona preia pentru prima oară conducerea după un game superb

7.28 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 3-3, Simona îşi câştigă uşor seviciul

7.25 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 2-3, re-break pentru Simona, setul e relansat.

7.19 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 1-3, primul game câştigat de Simona

7.10 SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 0-3, Simona îşi pierde serviciul

7:05 Serviciul face diferenţa. Pliskova dă start joc cu un prim serviciu uriaş, însă tot ea câştigă şi primul raliu consistent al meciului, impunându-şi dreapta de pe linia de fund a terenului. Simona pune presiune şi duce game-ul la egalitate, de la 40-15 pentru reprezentata Cehiei. Pliskova dictează cu dreapta, dar nu converteşte doar a patra minge de game. Halep – Pliskova 0-1.

6.55 Simona Halep şi Karolina Pliskova au intrat pe Rod Laver Arena. Pliskova a câştigat tragerea la sorţi şi a ales să înceapă meciul cu serviciul. În scaun, Eva Asderaki, arbitra care a fost în scaun şi la celălalt sfert de finală care a adus pe teren actualul lider mondial – la băieţi, dintre Rafael Nadal şi Marin Cilic.

Angelique Kerber este prima semifinalistă pe jumătatea superioară a tabloului feminin de la Australian Open 2018: a învins-o cu 6-1, 6-2 pe Madison Keys, în 51 de minute.

EUROSPORT va transmite LIVE VIDEO meciul dintre SIMONA HALEP și KAROLINA PLISKOVA de la AUSTRALIAN OPEN. Partida este ONLINE STREAM și pe EUROSPORT PLAYER, de la ora 07.00

Simona Halep o va înfrunta pe Karolina Pliskova (a şasea favorită), din Cehia, în sferturile de finală de la Australian Open. 

Pliskova a învins-o în optimi pe compatrioata Barbora Strycova, în trei seturi, scor 6-7 (7), 6-3, 6-2.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport – VIDEO. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Australian Open, luni, la Melbourne, după ce a trecut fără emoţii de japoneza Naomi Osaka, în două seturi, cu 6-3, 6-2. 

Simona Halep și Karolina Pliskova şi-au asigurat câte un cec de 440.000 dolari australieni şi 430 de puncte WTA. 

De la aceeași oră se dispută și semifinala de dublu feminin 

EUROSPORT LIVE SIMONA HALEP KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2018. Învingătoarea din meciul SIMONA HALEP KAROLINA PLISKOVA o va întâlni în semifinale pe câştigătoarea partidei Angeliqeu Kerber – Madison Keys, programată de la ora locală 11:00 (2:00 la Bucureşti). cealaltă semifinală este deja stabilită: Caroline Wozniacki – Elise Mertens. EUROSPORT transmite SIMONA HALEP KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2018.

EUROSPORT LIVE SIMONA HALEP KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2018. Simona Halep conduce clar în duelurile directe cu Karolina Pliskova. Liderul WTA a câștigat cinci din cele şase meciuri oficiale disputate contra adversarei din sferturile de finală de la Australian Open 2018. Primul duel între Simona Halep și Karolina Pliskova a avut loc în 2015 în finala de la Dubai, unde românca s-a impus în două seturi, 6-4, 7-6. În același an, în optimile de la Indian Wells, Simona Halep a câștigat tot în minimum de seturi meciul cu Karolina Pliskova, scor 6-4, 6-4. În 2016, cele două s-au întâlnit de trei ori. Mai întâi, Simona Halep s-a impus în sferturi la Sydney, cu 6-4, 7-5, apoi a câştigat Karolina Pliskova în Fed Cup 6-7, 6-4, 6-2, urmat de un alt succes al româncei, 6-3, 6-3 în Canada. Unica confruntare, din 2017, a avut loc pe zgura de la Paris. Simona Halep a câștigat partida cu Karolina Pliskova în semifinale, la Roland Garros, scor 6-4, 3-6, 6-3.

EUROSPORT LIVE SIMONA HALEP KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2018. „Karolina Pliskova e mereu periculoasă şi joacă grozav zilele astea. O ştiu, am jucat contra ei şi în Thailanda, dar acum va fi un alt meci. Nu ştii ce se poate întâmpla”, a declarat Simona Halep.

EUROSPORT LIVE SIMONA HALEP KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2018. „Cred că pe această suprafaţă am o şansă foarte bună împotriva ei”, a spus Karolina Pliskova înaintea disputei cu Simona Halep.

EUROSPORT LIVE SIMONA HALEP KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2018. SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA se joacă, miercuri, în sferturile de finală de la AUSTRALIAN OPEN 2018, nu înainte de ora 6:00, LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROSPORT. SIMONA HALEP şi KAROLINA PLISKOVA luptă pentru semifinale şi pentru locul 1 WTA. EUROSPORT transmite SIMONA HALEP KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2018.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Caroline Wozniacki (Danemarca), a doua favorită, şi Karolina Pliskova (Cehia), a şasea favorită, sunt singurele jucătoare care o mai pot detrona pe românca Simona Halep din poziţia de lider al clasamentului mondial din tenisul profesionist feminin, însă ambele trebuie să joace finala turneului Australian Open. SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki e obligată să joace finala la Melbourne pentru a avea o şansă să fie numărul 1 WTA, potrivit site-ului circuitului profesionist feminin. Dacă Halep şi Wozniacki se califică în finală, campioana va pleca de la Melbourne din postura de lider mondial.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Karolina Pliskova trebuie să câştige titlul pentru a avea o şansă să urce pe primul loc în lume. Dacă Halep se califică în semifinale, Pliskova iese din cărţi pentru primul loc mondial.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Halep va ocupa unul din primele trei locuri în clasamentul WTA după Australian Open. Va cădea pe locul al treilea doar dacă pierde în sferturi, iar Pliskova o învinge în finală pe Wozniacki.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki va fi în primele patru din lume după turneul australian. Daneza poate deveni numărul unu WTA pe 29 ianuarie, la şase ani după ce a fost ultima dată lider mondial, cea mai lungă perioadă de acest fel.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial, s-a calificat marţi în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Australian Open, după ce s-a impus în trei seturi în faţa spaniolei Carla Suarez Navarro, 6-0, 6-7 (3), 6-2.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Suarez Navarro este locul 39 WTA. Meciul a durat două ore şi 14 minute.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki, fost lider mondial, atinge astfel pentru a doua în carieră semifinalele la Australian Open, după 2011, când nu a reuşit să ajungă în ultimul act. Suarez nu a depăşit niciodată sferturile de finală la Australian Open.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki o va avea ca adversară în semifinale pe surprinzătoarea belgiancă Elise Mertens, ocupanta locului 37 în clasamentul WTA, care, la prima sa participare la această competiţie de Mare Şlem, a trecut marţi în două seturi, 6-4, 6-0, de ucraineanca Elina Svitolina, favorita numărul 4, într-o partidă disputată marţi la Melbourne.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Caroline Wozniacki şi Karolina Pliskova (Cehia), a şasea favorită, sunt singurele jucătoare care o mai pot detrona pe românca Simona Halep din poziţia de lider al clasamentului mondial din tenisul profesionist feminin, însă ambele trebuie să joace finala turneului Australian Open.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Halep, care anul trecut a pierdut în primul tur la Melbourne, va juca în sferturile primului turneu de Mare Şlem al anului cu Karolina Pliskova, pe care a învins-o de cinci ori în şase confruntări.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki e obligată să joace finala la Melbourne pentru a avea o şansă să fie numărul 1 WTA, potrivit site-ului circuitului profesionist feminin. Dacă Halep şi Wozniacki se califică în finală, campioana va pleca de la Melbourne din postura de lider mondial.