EUROSPORT LIVE VIDEO: Cu cine va juca Halep în turul 2 la Australian Open

În turul următor, Halep va juca cu a mericanca Sofia Kenin, locul 37 WTA,  cea care a întrecut-o, marţi, cu 6-3, 3-6, 7-5, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 111 WTA, venită din calificări, în turul I al Australian Open.

RomaniaTV.net
15 ian. 2019, 07:56
EUROSPORT LIVE VIDEO: Cu cine va juca Halep în turul 2 la Australian Open

Simona Halep, principala favorită la câștigarea titlului la Australian Open, a trecut cu mari emoții Kaia Kanepi, în primul tur al turneului de grand slam.

Kanepi s-a impus în primul set cu scorul de 7-6, dar Halep a revenit în setul II și a câștigat cu 6-4. În setul decisiv, Halep a câștigat cu 6-2.

 

 

 

 

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI  Halep, finalistă anul trecut la Australian Open, a pierdut primul său meci din 2019, cu 4-6, 4-6 în faţa australiencei Ashleigh Barty, miercuri, la Sydney, însă Kanepi (33 ani, 70 WTA) nu a mai jucat de la US Open.

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI  Simona Halep a reuşit să câştige primul său duel cu estoniana, în 2014, la Doha, cu 6-4, 3-6, 7-6 (5), în primul tur.

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI Un meci foarte greu va avea şi Mihaela Buzărnescu, desemnată cap de serie numărul 25, contra americancei Venus Williams (38 ani, 37 WTA), de două ori finalistă la Melbourne.

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI Nici Monica Niculescu (31 ani, 88 WTA) nu va avea un meci uşor, urmând să joace contra tinerei americane Amanda Anisimova (17 ani, 87 WTA).

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI Celelalte trei românce de pe tabloul principal de simplu par să aibă meciuri mai accesibile. Ana Bogdan (26 ani, 81 WTA) va înfrunta o adversară din calificări. Irina Begu (28 ani, 76 WTA) va primi replica germancei Andrea Petkovic (31 ani, 61 WTA), scorul meciurilor directe fiind egal, 2-2. Irina a câştigat ultimul meci, în toamnă, la Sankt Petersburg, cu 7-6 (5), 6-1, în primul tur. Sorana Cîrstea (28 ani, 84 WTA) va juca, în premieră, cu Rebecca Peterson, o suedeză de 23 de ani, care ocupă locul 62 în clasamentul mondial.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO  Campioana en titre de la Australian Open, daneza Caroline Wozniacki, a treia favorită anul acesta, o va întâlni în prima rundă pe belgianca Alison van Uytvanck. Germanca Angelique Kerber, numărul doi WTA, va debuta la Melbourne contra slovenei Polona Hercog. Japoneza Naomi Osaka, a patra favorită şi campioana de la US Open, va juca în primul tur contra polonezei Magda Linette.