EUROSPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Venus Williams ONLINE STREAMING AUSTRALIAN OPEN

EUROSPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Venus Williams, partidă din turul 3 la Australian Open 2019, a fost programată pe Margaret Court, acolo unde românca a jucat și partida contra Kaiei Kanepi, de la ora 10:00 a României, în primul meci al sesiunii de seară la Melbourne. Partida va fi transmisă de Eurosport, atât pe TV, cât și online, în platforma Eurosport Player.

19 ian. 2019, 07:10
EUROSPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Venus Williams ONLINE STREAMING AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, numărul 1 mondial a întâlnit-o în Turul III de la Australian Open pe jucătoarea americană Venus Williams. Simona a câștigat în două seturi 6-2 6-6-3. În sferturile de finală Simona Halep o va înfrunta pe mult mai celebră Serena Williams, sora lui Venus și fost număr I mondial.

Va fi cea de-a șasea confruntare directă între Simona Halep și Venus Williams. Românca s-a impus în două rânduri, chiar la ultimele două ocazii. Cel mai recent meci dintre cele două a fost în vara lui 2018, la Rogers Cup, când Simona trecea ușor de Venus, care a și avut probleme medicale, scor 6-2, 6-2, în drumul spre un nou titlu în Canada. Chiar dacă are avantaj la directe, ultima victorie a lui Venus contra lui Halep a fost în urmă cu aproape șase ani, la PanPacific Open, în trei seturi.

Dacă va reuși să treacă de Venus Williams, finalistă în două rânduri la Australian Open, Simona Halep ar putea da peste cealaltă Williams, Serena, deținătoarea a șapte titluri la Melbourne! Singura condiție ar fi ca aceasta din urmă să câștige duelul cu Dayana Yamstreska, din turul 3. O parte de tablou infernală pentru Simona Halep, care deja a fost pusă serios la încercare de Kaia Kanepi și Sofia Kenin.

EUROSPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Venus Williams Live Stream Online pe Eurosport de la ora 10:00