EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi sunt acuzaţi de plagiat. Ascultă cele două piese asemănătoare

EUROVISION 2014. Nici nu s-au terminat bine selecţiile pentru Eurovision că deja a început scandalul. Mulţi artişti contestă alegerile făcute, spunând că ediţia din acest an este una dintre cele mai slabe.

24 feb. 2014, 09:37
EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi sunt acuzaţi de plagiat. Ascultă cele două piese asemănătoare

EUROVISION 2014. Selecţia naţională pentru Eurovisionul din acest an a stârnit deja zeci de discuţii aprinse, scrie cancan.ro. Mulţi artişti s-au ridicat spunând că selecţia nu a fost făcută bine, iar alţii vor chiar să conteste decizia juriului.

Citeşte şi Ozana Barabancea participă la EUROVISION 2014. Ascultă aici PIESA înscrisă în concurs VIDEO

Anthony Icuagu care a intrat şi el în luptă, ne-a spus că nu are ce vota anul ăsta la Eurovision.

„Cea mai bună piesă din concurs este clar cea a Paulei Seling şi a lui Ovi, deşi seamană extrem de mult cu Demi LovatoNeon Lights„.

Citeşte şi EUROVISION 2014: Prezentator-surpriză şi juriu insolit

Citeşte şi EUROVISION 2014: Mihai Trăistariu şi-a lansat melodia de concurs: „Îmi doresc mult să câştig” VIDEO

„Tema din orchestraţie e la fel, dar nu şi linia melodică. Acum, că s-au inspirat din tema celeilalte piese, poate fi posibil, sau poate fi coincidenţă de inspiraţie, aşa cum a fost la piesa lui Moga (n.r. – piesa „Dracula, my love”, cu care compozitorul Marius Moga a participat în 2006 la finala Eurovision). Atunci a fost un mare scandal şi de fapt nu s-a rezolvat nimic. Repet, tema e cam la fel, dar linia lor melodică e diferită. Orchestraţia asta se poartă la multe piese de club, la tema din orchestraţie mă refer!”.