EUROVISION 2014. SCANDAL FĂRĂ PRECEDENT. Unele voci acuză că se cunoaşte deja piesa câştigătoare

EUROVISION 2014. Primele speculaţii cum că piesa "Miracle" a Paulei Seling şi a lui Ovi ar fi preferata tuturor şi are cele mai mari şanse de reuşită, au apărut înainte de preselecţie.

26 feb. 2014, 13:15
EUROVISION 2014. SCANDAL FĂRĂ PRECEDENT. Unele voci acuză că se cunoaşte deja piesa câştigătoare

EUROVISION 2014. Ulterior, după ce s-a aflat numele celor 12 artişti care merg în finală, spiritele s-au încins şi mai mult, totul culminând zilele trecute, la finalul unei şedinţe foto, unde artiştii concurenţi s-au reunit pentru prima dată, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi sunt acuzaţi de plagiat. Ascultă cele două piese asemănătoare

„Weekendul trecut, echipa de la TVR care se ocupa de selecţia naţională Eurovision 2014 a organizat o întâlnire a artiştilor cu fanii într-un mall din Bucureşti. Au fost două zile de întâlniri în timpul cărora cei 12 au avut ocazia să îşi cunoască susţinătorii. Paula Seling şi Ovi au venit însă cu o armată de oameni după ei. Aveau cartonaşe promoţionale şi le-au împărţit tuturor. S-au pozat cu fanii şi au arătat cartonaşele pe care apare chipul lor şi numele piesei. Probabil e o chestie de marketing a lor, dar ceilalţi nu aveau materiale promoţionale. Eu înţeleg că ei au experienţă în spate şi sunt favoriţii, dar asta nu justifică atitudinea celor din echipa TVR, care se învarteau în jurul lor ca albinele. Sunt favorizaţi, clar şi nu spun asta doar eu”, a declarat apropiatul unuia dintre concurenţi.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Cum s-a bucurat Naomy după ce a aflat că s-a calificat în finala selecţiei naţionale VIDEO

EUROVISION 2014. Trăistariu nu crede că s-a făcut vreun aranjament.

Citeşte şi EUROVISION 2014: Mihai Trăistariu şi-a lansat melodia de concurs: „Îmi doresc mult să câştig” VIDEO

„În fiecare an e la fel. Ăla zice de ăla, ăla de ăla şi tot aşa. Asta se întâmplă pentru că din piesele selectate se detaşează una, două şi totul începe să se invartă în jurul lor. Din câte ştiu eu însă, favoritul principal nu câştigă niciodată. Când am participat, favoriţi erau cei de la Akcent, dar am câştigat eu. În urma cu an, fusese Loredana cu „Lele” şi toată lumea o dădea câştigătoare. A ieşit Luminiţa Anghel, ea ne-a reprezentat. Cât despre materialele promoţionale folosite de Paula şi Ovi, atâta timp cât nu sunt interzise e treaba lor ce fac. Fiecare se promovează cum poate, timpul e scurt!”, a explicat Mihai Trăistariu.

Citeşte şi EUROVISION 2014: Ascultă piesele calificate în finala selecţiei naţionale şi VOTEAZĂ favorita