EUROVISION 2014: Mihai Trăistariu şi-a lansat melodia de concurs: „Îmi doresc mult să câştig” VIDEO

EUROVISION 2014. Mihai Trăistariu îşi doreşte extrem de mult că câştige competiţia europeană Eurovision din acest an, lansând pentru fanii lui melodia cu care vrea să se înscrie în concurs.

13 feb. 2014, 13:37
EUROVISION 2014: Mihai Trăistariu şi-a lansat melodia de concurs: „Îmi doresc mult să câştig” VIDEO

EUROVISION 2014. Melodia „I’m sorry” este o baladă sensibilă cu care Mihai Traistăriu participă la Eurovision.

Citeşte şi EUROVISION Romania: Fanii o vor pe Inna la Copenhaga

„Încă nu ştiu ce se va întâmpla cu piesa «I’m sorry». Andrei Tudor (n.r. – compozitorul piesei) e optimist, dar mi-e teamă. N-aş suporta ideea locului II sau III în selecţia naţională. Dacă totuşi voi ajunge să reprezint România, îmi este teamă ca nu cumva să nu fiu în primii 10. Mi-e frică de Eurovision pentru că e dificil. Citesc site-urile internaţionale, ascult piesele altor ţări. Mintea mea e învolburată rău la ora asta. Chiar îmi doresc mult să câştig acest concurs„, a mărturisit, pentru „ring”, Mihai Trăistariu, care nici nu mai reuşeşte să doarmă din această cauză.

EUROVISION 2014: OVI şi Paula Seling au lansat o piesă cu care vor să câştige Eurovision 2014

EUROVISION 2014. Actorul danez Pilou Asbæk, interpretul strategului media Kasper Juul din „Borgen”, un serial distins cu premiul BAFTA în 2012, va prezenta concursul european Eurovision, ce va avea loc în mai, la B&W Arena din Copenhaga.

Organizatorii concursului Eurovision vor interzice participarea la acest eveniment pe o perioadă de trei ani a ţărilor care vor fi găsite vinovate de cumpărarea de voturi, după ce o anchetă a descoperit dovezi legate de o tentativă eşuată de „măsluire” a competiţiei din 2013, organizată în Suedia.

Ascultaţi în video de mai jos melodia „I’m sorry” cu care Mihai Trăistariuvrea să participe la Eurovision 2014. Cum vi se pare?