EUROVISION 2014 ROMANIA: Elena Cârstea îi face praf pe toţi concurenţii

EUROVISION 2014 ROMANIA. Dacă anul trecut a trăit emoţii constructive la etapa naţională a Eurovisionului la care a participat, anul acesta Elena Cârstea a decis să stea de o parte şi să vizioneze competiţia de pe margine. După ce a văzut finaliştii, vedeta a fost chiar debusolată de nivelul competiţiei muzicale.

28 feb. 2014, 06:32
EUROVISION 2014 ROMANIA: Elena Cârstea îi face praf pe toţi concurenţii

EUROVISION 2014 ROMANIA. Stabilită de ani buni în America, Elena Cârstea şi-a încercat norocul, anul trecut, când s-a înscris în cursa desemnării reprezentatului României la competiţia europeană. N-a fost să iasă câştigătoare, aşa că anul acesta a decis să facă o pauză. Chiar şi aşa, artista nu a putut să fie indiferentă şi a urmărit îndeaproape colegii de breaslă care s-au calificat în etapa naţională. Pe întâi martie, publicul şi juraţii vor vota prestaţia live a celor 12 concurenţi, urmând să aleagă piesa care va reprezenta ţara noastră la Copenhaga.

EUROVISION 2014 ROMANIA. Ca orice om de muzică, şi Elena Câstea şi-a format propria părere, care pare destul de obiectivă având în vedere că nu este implicată în acest eveniment. „Este slab nivelul anul acesta la Eurovision. Păcat. Am văzut toţi finaliştii”, ne-a declarat cântăreaţa. De departe, cei care s-au detaşat dintre finalişti par a fi Paula Seling şi Ovi, cu piesa „Miracle”. „Cred că e foarte clar: Ovi şi Paula au cele mai mari şanse să plece la Copenhaga, dar vreau să văd şi live cum se cântă. Păi altceva nu ai ce să alegi ca să nu te faci de râs şi amândoi sunt pro”, a declarat Elena Cârstea pentru spynews.ro.

O surpriză în acest an la Eurovision este prezenţa Silviei Dumitrescu, cu o melodie de dragoste, semnată de Virgil Popescu. „Piesa e mişto şi mă bucur pentru Silvia că e în concurs”, a adăugat Elena Cârstea. Ea şi-a păstrat decizia luată în privinţa concursului şi anume aceea de a fi doar telespectator în acest an. „Am primit piese de afară şi am spus că nu particip anul acesta. Poate la anul. Le urez mult succes concurenţilor de la Eurovision, pentru ca toţi au muncit şi fiecare s-a pregătit cum a putut”, a conchis Elena Cârstea.