EUROVISION 2014. ROMÂNIA s-a calificat în FINALA EUROVISION. Vezi lista ţărilor calificate VIDEO

EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi vor participa sâmbătă, 10 mai, în Marea Finală Eurovision.

RomaniaTV.net
08 mai 2014, 20:59
EUROVISION 2014. ROMÂNIA s-a calificat în FINALA EUROVISION. Vezi lista ţărilor calificate VIDEO

EUROVISION 2014 UPDATE

Paula Seling a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă publicul Eurovision va veni în România anul viitor le va fi tuturor ‘ghid personal’.

Acesta a fost răspunsul pe care cântăreaţa română l-a dat la întrebarea ‘Dacă o să câştigaţi Eurovision anul acesta, vă veţi apăra titlul sau veţi fi prezentatori la Bucureşti?’. De asemenea, Paula Seling a fost avertizată că, pentru a fi prezentator Eurovision, trebuie să ştie limba franceză. ‘Un petit peu’, a răspuns Paula Seling.

Ea a făcut referire şi la ţinta sa, alături de Ovi, la ediţia de anul acesta a Eurovision. ‘Ne apropiem’, a spus Paula Seling. Cei doi artişti au spus că vor să creeze miracole în Finala concursului european de sâmbătă, 10 mai. ‘Aşa că votaţi pentru echipa Miracle!’, au concluzionat cei doi artişti.

EUROVISION 2014: Totul despre finala EUROVISION 2014

Cei doi au tras la sorţi în ce parte a finalei vor concura, urmând să cânte în prima parte a finalei de pe 10 mai.

Paula Seling şi Ovi s-au calificat, joi seara, în finală, după ce au concurat în cea de-a doua semifinală a concursului.

Paula Seling sunt a doua oară la concursul Eurovision, după ce în 2010 s-au calificat pe locul al treilea cu ‘Playing with Fire’. De data aceasta, Paula Seling şi Ovi au adus pe scena de la Copenhaga un pian circular, proiecţii impresionante şi o hologramă, dar şi efecte pirotehnice.


EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi au concurat, joi, pentru un loc în Marea Finală Eurovision ce are loc pe 10 mai. Reprezentanţii României au făcut un spectacol incendiar pe scena de la Copenhaga, show-ul fiind o reuşită de la A la Z.

EUROVISION 2014. În total, 15 cântece s-au întrecut întrece pentru cele 10 locuri din finala de sâmbătă. Ţările care au concurat în Semifinala a doua sunt, în ordinea intrării în competiţie: 1. Malta: ‘Coming Home’ de Firelight, 2.Israel: ‘Same Heart’ de Mei Finegold, 3.Norvegia: ‘Silent Storm’ de Carl Espen, 4.Georgia: ‘Three Minutes To Earth’ de The Shin şi Mariko, 5.Polonia: ‘My S³owianie – We Are Slavic’ de Donatan şi Cleo, 6.Austria: ‘Rise Like A Phoenix’ de Conchita Wurst, 7.Lituania: ‘Attention’ de Vilija Mataèiunaite, 8. Finlanda: ‘Something Better’ de Softengine, 9. Irlanda: ‘Heartbeat’ de Can-Linn feat Kasey Smith,10. Belarus: ‘Cheesecake’ de Teo, 11.Macedonia: ‘To The Sky’ de Tijana, 12. Elveţia: ‘Hunter Of Stars’ de Sebalter, 13.Grecia: ‘Rise Up’ de Freaky Fortune feat Riskykidd, 14.Slovenia: ‘Round And Round’ de Tinkara Kovaè, 15. România: ‘Miracle’ de Paula Seling şi Ovi.

EUROVISION 2014. Notele juriilor din 18 ţări au fost acordate miercuri seară, când a avut loc ultima repetiţie dinaintea semifinalei. Joi, în ultimele 15 minute ale spectacolului ce va fi transmis live, este rândul publicului să îşi voteze favoriţii. În evaluarea Eurovision, votul publicului şi votul juriului de specialitate contează în egală măsură. Cei care doresc să se exprime în acest sens pot vota prin sms, telefon sau cu ajutorul aplicaţiei speciale Eurovision.

EUROVISION 2014. Cum VOTEZI pentru Paula Seling şi Ovi. Totul despre procedura de votare

EUROVISION 2014. „Repetiţia generală cu notarea juriului a mers bine: partea audio, cea importantă în seara respectivă, a fost cum ne-am dorit. Din păcate, la efecte şi decupaj, am avut surprize care ne-au făcut să ne întrebăm de ce nu am fost lăsaţi să aplicăm metoda noastră de la selecţia naţională de proiecţie a hologramei. Sperăm ca şi impactul vizual să fie cel puţin la fel de bun cum ni s-a promis. Trebuie să fie un moment miraculos”, declara Paula Seling, cu câteva ore înainte de intrarea în semifinală.

Ovi este optimist în privinţa celei de-a doua participări a României la Eurovision în actuala formulă: „După 10 luni de muncă intensă, a venit şi ziua în care vom cânta şi prezenta piesa noastră, Miracle, pe scena din Copenhaga. Suntem pregătiţi, suntem entuziaşti şi gata să arătăm Europei că suntem un duet care are experienţă de scenă şi nu am revenit în competiţia Eurovision de anul acesta doar să mai bifăm o apariţie în acest concurs. Ne dorim chiar să scriem istorie pentru România”.

EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi trec prin emoţii mari joi seară, când vor cânta în a doua semifinală a concursului Eurovision 2014. Cei doi artişti români s-au descurcat bine la repetiţia cu costume de miercuri seară, când juriul i-a notat deja pe concurenţi, iar joi trebuie să reuşească să impresioneze publicul telespectator, care va vota pentru cei pe care vrea să îi revadă în FINALA EUROVISION, de sâmbătă, 10 mai.

EUROVISION 2014. Paula Seling, ţinută SCLIPITOARE pentru semifinală. Vezi ce decolteu SEXY va avea FOTO&VIDEO

EUROVISION 2014. A doua semifinală a Eurovision 2014 are loc joi seară, la ora 22.00, şi va putea fi urmărită pe TVR1, TVR HD, TVR Internaţional si online, pe www.tvrplus.ro.

Pentru Paula Seling şi Ovi, care intră ultimii în concurs, cu piesa Miracle, nu vor putea vota decât românii aflaţi în Anglia, Germania, Italia, Austria, Macedonia, Belarus, Irlanda, Slovenia, Finlanda, Georgia, Grecia, Israel, Lituania, Malta, Norvegia, Polonia si Elvetia, întrucât regulamentul interzice ca un artist să poată fi votat din ţara pe care o reprezintă. Cei care isi doresc sa-i voteze pe Paula & Ovi trebuie sa urmarească show-ul la postul public de televiziune din tara in care se afla si sa sune la numerele de telefon care vor fi afisate pe ecran.

 

EUROVISION 2014. Totul despre semifinala 2 de la EUROVISION 2014

EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la EUROVISION 2014 vor intra ultimii în cea de-a doua semifinală, de joi, pe poziţia a 15-a. Cei doi participă la EUROVISION 2014 cu piesa „Miracle”. Finala EUROVISION 2014 are loc pe 10 mai.

EUROVISION 2014. EUROVISION 2014 se desfăşoară la Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops”.

Citeşte şi: România, FAVORITĂ la EUROVISION 2014. Vezi TOATE COTELE la PARIURI

 EUROVISION 2014. Totul despre EUROVISION

EUROVISION 2014 a câştigat în popularitate începând din anii ’90, când European Broadcasting Union (EBU, cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa) şi-a relaxat regulamentul referitor la obligaţia artiştilor participanţi de a cânta în limba ţării proprii sau de a fi acompaniaţi de o orchestră cu un dirijor.

Citeşte şi: Eurovision 2014: Care sunt ţările care concurează, joi, în semifinala a doua VIDEO

După accesul lor la independenţă, EUROVISION a devenit extrem de popular în ţările din fosta URSS, care iau această competiţie mult mai în serios decât ţările occidentale, precum Marea Britanie, unde majoritatea populaţiei asociază evenimentul cu sarcasmul prezentatorului Terry Wogan. În 2001, acesta din urmă nu s-a jenat deloc şi i-a ironizat fără milă pe cei doi prezentatori ai galei, care prezentau toate cântecele făcând rime.

Danemarca a găzduit deja concursul EUROVISION în 2001, când fraţii Olsen au câştigat concursul, cu cântecul „Fly on the Wings of Love”.

15 ţări dintre cele 37 participante îşi prezintă show-urile în a doua semifinală a competiţiei. Românii vor sta cu sufletul la gură până la finalul show-ului, Paula Seling şi OVI având chiar a 15-a poziţie în concurs. Dacă se vor califica, artiştii noştri vor urca pe scena de la Copenhaga şi în finala din 10 mai.

Eurovision 2014: Ţările calificate în FINALĂ din Semifinala 2

EUROVISION 2014. Carl Espen Thorbjørnsen va cânta pentru Norvegia melodia „Silent Storm”

EUROVISION 2014. Austria – Conchita Wurst va interpreta piesa „Rise Like A Phoenix”

EUROVISION 2014. Polonia se prezintă cu melodia „My Słowianie – We Are Slavic”, interpretată de Donatan & Cleo

EUROVISION 2014. Malta este reprezentată de trupa Firelight, care va cânta „Coming Home”

EUROVISION 2014. Finlanda – Trupa Softengine, cu melodia „Something better”

EUROVISION 2014. România va fi reprezentată de Paula Seling şi OVI, cu „Miracle”

EUROVISION 2014. Slovenia – Tinkara Kovač va cânta „Round and round”

EUROVISION 2014. Pentru Belarus va urca pe scena EUROVISION 2014 Teo, care va interpreta piesa „Cheesecake”

EUROVISION 2014. Grecia – Freaky Fortune feat. RiskyKidd vor cânta „Rise up”

EUROVISION 2014. Elveţia este ultima participantă din semifinale, cu piesa „Hunter of stars”, în interpretarea lui Sebalter

Citeşte şi:EUROVISION 2014: Secretul Paulei Seling pentru a ajunge în FINALA EUROVISION