EUROVISION 2015. Ruslana, nemachiată şi obosită. Cum s-a prezentat vedeta la Craiova

EUROVISION ROMANIA 2015. Ruslana (41 de ani), artista ucraineană care va susține un recital la Craiova, în cadrul selecției naționale Eurovision 2015, a apărut la repetițiile sâmbătă seara nemachiată și foarte obosită.

08 mart. 2015, 12:24
EUROVISION 2015. Ruslana, nemachiată şi obosită. Cum s-a prezentat vedeta la Craiova

EUROVISION 2015. Cântăreața, care a câștigat în 2004 cunoscuta competiție muzicală europeană, cu piesa „Wild Dances”, va face show la finala Eurovision 2015, scrie click.ro. Pentru recitalul pe care îl va susține pe scena Sălii Polivalente, din Craiova, ea a sosit în România sâmbătă, cu o zi înainte de marele concurs.

Citeşte şi EUROVISION 2015, desfiinţat de Dan Negru: „O adunătură de femei cu barbă…”

Pentru a fi pregătită pentru spectacolul de duminică seara, Ruslana a venit direct de la aeroport pe scena Eurovision 2015, unde a fost nevoită să-și aștepte rândul la repetiții. Deși era programată să înceapă în jurul orei 19.00, artista a urcat pe scenă de-abia la miezul nopții, după ce concurenții care participă la selecția națională și-au încheiat antrenamentele. Deși era extrem de obosită din cauza drumului și a orelor de așteptare, Ruslana a reușit să dea tot ce are mai bun pentru show-ul de la Craiova. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de blugi și o jachetă albă, solista a cântat și a exersat coregrafia cot la cot cu echipa sa, formată din patru dansatori, doi băieți și două fete.

Citeşte şi EUROVISION 2015. Liana Stanciu, ACUZATĂ că ar favoriza trupa Voltaj să câştige finala

Ruslana va începe recitalul din finala Eurovision 2015 după reprezentațiile celor 12 concurenți la selecția națională, pe durata celor 30 de minute de votare. „Repetiţiile de aseară au fost făcute cu zâmbetul pe buze, sunetul, luminile, scena – totul a fost minunat! Îmi doresc ca cel care va ieşi învingător în această seară să aducă victoria României la Viena”, a mărturisit cântăreața, la conferința de presă susținută duminică dimineața.