Eurovision 2018. Cristina Caramarcu a fost cerută în căsătorie la ceremonia de deschidere a concursului

Cristina Caramarcu, membră a trupei The Humans, care va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2018, a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, duminică seară, la ceremonia de deschidere a concursului organizat în acest an în Lisabona.

07 mai 2018, 12:54
Eurovision 2018. Cristina Caramarcu a fost cerută în căsătorie la ceremonia de deschidere a concursului

Îmbrăcaţi în ţinute elegante, reprezentanţii celor 43 de ţări participante la Eurovision au defilat prin faţa jurnaliştilor, fanilor şi a tuturor curioşilor care au fost prezenţi duminică seară în faţa Muzeului de Artă, Arhitectură şi Tehnologie din capitala Portugaliei, informează TVR, potrivit news.ro.

În premieră, organizatorii celei de-a 63-a ediţii a concursului au schimbat culoarea covorului roşu în albastru, în ton cu decorul senin oferit râul Tagus.

Citeşte şi EUROVISION 2018 LIVE VIDEO ONLINE. Încep emoţiile pentru România STREAMING TVR FINALA EUROVISION

„Am venit să câştigăm, aşa că am anunţat publicul să-şi cumpere din timp biletele de avion pentru România, ca să fim siguri că ne vom revedea în aceeaşi formulă şi la Bucureşti”, au declarat artiştii The Humans la finalul defilării.

Alături de cei şase artişti ai trupei The Humans, la ceremonie a fost prezent şi Adrian Tănase, lead vocal al grupului, care nu a putut participa în concurs din cauza limitării la formula de şase persoane stipulată în regulament.

În faţa sectorului ocupat de jurnaliştii şi fanii din România, Cristina Caramarcu a fost aşteptată cu un trandafir roşu de partenerul ei, Rosario, cu care are o relaţie de 8 ani. El a cerut-o în căsătorie în faţa sutelor de oameni prezenţi la ceremonie.

„Sunt copleşită. Este un moment unic, o experienţă pe care nu o voi uita niciodată, iar surpriza pregătită de Rosario, reînnoind cererea în căsătorie chiar aici, a făcut această zi cea mai frumoasă din viaţa mea”, a spus artista.

Ediţia din această seară a programului „Drumul spre Lisabona” este dedicată ceremoniei oficiale de deschidere a concursului Eurovision.
Programul este difuzat atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 20.50 (în zilele de concurs, de la 21.30), cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.Totodată, Ştirile TVR vor difuza, în exclusivitate, reportaje şi transmisiuni live din Lisabona.

Televiziunea Română va transmite în direct şi în exclusivitate spectacolele Eurovision 2018 de la Lisabona, pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, începând cu prima semifinală din data de 8 mai, de la ora 22.00.
Cea de-a doua semifinală, în care vor concura şi reprezentanţii României, The Humans, cu melodia „Goodbye”, va avea loc joi, 10 mai, iar spectacolul va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 22.00.

Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.