EUROVISION 2018. Diana Dumitrescu, detalii din culise

Al doilea show din semifinala Eurovision 2018 se desfășoară duminică, la Teatrul National din Timișoara. Organizatorii au pregătit multe surprize și promit un spectacol care nu trebuie ratat. Sloganul sub care se desfășoară, în anul centenarului, selecția Națională Eurovision, este: Eurovision unește Romania.

24 ian. 2018, 11:00
EUROVISION 2018. Diana Dumitrescu, detalii din culise

Pregătirile pentru al doilea show din Selecția Națională Eurovision au început în Sala 2 a Teatrului Național din Timișoara.

Actrița Diana Dumitrescu, prezentatoarea Eurovision 2018, a vorbit în emisiunea Perfect Imperfect despre pregătirile pentru spectacolul de duminică dar și despre misiunea prezentatorilor.

„Noi îndemnăm oamenii, inclusiv pe cei din Timișoara, care și-ar dori să fie acolo în sală, să rămână acasă și să vadă la televizor pentru că nu va fi gândit ca un spectacol pentru o sală de teatru sau o sală de spectacole. El este gândit ca un show de televiziune, atunci imaginile pe care noi le vom da acasă vor fi mult mai spectaculoase”, a spus Diana Dumitrescu, potrivit stiriletvr.ro.

Alexia & Matei, Echoes şi Eduard Santha au fost desemnaţi primii finalişti ai selecţiei naţionale în urma voturilor exprimate de juriu (format din Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă), obţinând în total 53, 38 şi, respectiv, 35 de puncte.

Pe parcursul celor cinci semifinale, juriul decide cele 15 piese care vor intra în finala Eurovision România. În finala selecţiei naţionale, care va avea loc pe 25 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre piesele rămase în concurs.

Citeşte şi Eurovision 2018 România: S-au decis primii finalişti