EUROVISION. SCANDAL CA LA UŞA CORTULUI după intrarea Voltaj în finală

EUROVISION 2015. Victoria trupei Voltaj în semifinala Eurovision a încăierat artiştii români pe internet. Dana Dorian, director al Companiei de Artişti şi antrenor la talent-show-urile TV, susţine că "s-a falsat în draci", iar Cristi Nistor i-a replicat vulgar: "Practic, te-ai pişat pe Voltaj tocmai când s-a calificat în finală".

21 mai 2015, 11:33
EUROVISION. SCANDAL CA LA UŞA CORTULUI după intrarea Voltaj în finală

EUROVISION. Fără să se amestece în conflict, Mihai Trăistariu crede că Voltaj a cântat fără greşeală, scrie ziarulring.ro. „Nu pot să zic că show-ul m-a dat pe spate, însă totul a fost curat. Evident, trebuie să le mulţumim şi românilor din diasporă, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe”, a declarat Mihai Trăistariu.

Citeşte şi Iuliana Marciuc, JEFUITĂ la Eurovision. A rămas în Viena fără niciun act

Mărul discordiei de la care a pornit tot scandalul între Dana Dorian şi Cristi Nistor, susţinător Voltaj, e Luminiţa Anghel. „Dacă şi în finală se va falsa în halul ăsta, avem şanse reale să ne clasăm în primii… 24. Ce bine că n-a plecat Luminiţa Anghel, făceam notă mult prea discordantă!”, a comentat Dana. „Eşti nebună?! De la repetiţii ne întorceam cu trofeul! Eram sarcastic”, a scris Cristi. „S-a falsat în draci, mai rău ca la «Vocea României» de anul trecut, ediţie-record în cântat pe câmpii. Voltaj nu are ce căuta în decorul Eurovision”, a adăugat Dana. Cristi Nistor nu s-a lăsat: „N-am înţeles de ce paralela cu Luminiţa acum. Aducând astfel vorba de ea, practic te-ai pişat pe Voltaj tocmai când s-a calificat în finală! Pentru mine, nu contează un fals atât timp cât îmi transmite starea”. Dana a pus însă punctul final: „Rezolvă-ţi problemele şi vorbim fără atâta vehemenţă sindicalistă!”.

Călin Goia sărbătoreşte 40 de ani pe scenă

Pe 23 mai, când Călin Goia împlineşte 40 de ani, Voltaj cântă în marea finală de la Viena. „Mi s-a luat o piatră de pe suflet. Sunt fericit că mesajul nostru merge mai departe şi că tot mai mulţi oameni sunt sensibilizaţi de problema copiilor care cresc cu gândul la părinţii lor plecaţi la muncă departe de ei. Lor le este dedicată participarea noastră la Eurovision şi tot lor le datorăm reuşita din această seară”, a declarat solistul Voltaj. Şefa delegaţiei României, Liana Stanciu, crede că „indiferent ce loc vom ocupa în finală, suntem deja câştigători” şi că, de ziua lui, Călin merită un cadou frumos ca trofeul Eurovision.

Citeşte şi EUROVISION 2015. Conchita Wurst şi-a schimbat look-ul. Cum arată gazda Eurovision de anul acesta FOTO

Liana Stanciu: „Nu a ieşit în totalitate cum ne-am dorit”

Liana Stanciu a recunoscut că show-ul Voltaj „nu a ieşit în totalitate cum ne-am dorit pentru că producătorii au vrut un spectacol curat”. Totuşi, delegaţia noastră va încerca să îmbunătăţească spectacolul „în măsura în care ni se va permite”. Azi, Voltaj are două concerte şi o întâlnire cu reprezentanţii ICR şi românii din Austria, iar mâine-seară urmează repetiţia finală. România e singura ţară din prima semifinală care a cântat în limba proprie şi a ajuns în finală, perfomanţă neatinsă de Finlanda şi Macedonia.