Evadare spectaculoasă la Suceava. Un tânăr de 17 ani a fugit de sub nasul poliţiştilor deşi era încătuşat

Un tânăr de 17 ani cu cătuşe la mâini a fugit de sub nasul poliţiştilor din Suceava după ce a atacat o bătrână în propria casă. Acum, sunt filtre în tot judeţul în căutarea fugarului.

09 nov. 2016, 16:40
Evadare spectaculoasă la Suceava. Un tânăr de 17 ani a fugit de sub nasul poliţiştilor deşi era încătuşat

UPDATE: Adolescentul din Suceava care a reuşit să evadeze de sub nasul poliţiştilor, deşi era încătuşat, a fost prins. Agenţii l-au căutat ore bune şi intr-un final l-au găsit in casa unei familii de etnie romă. Pe numele său a fost emisă o nouă ordonanţă de reţinere pentru evadare, iar astăzi va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul de 17 ani fusese reţinut după ce în urmă cu puţin timp a jefuit şi bătut o femeie din judeţul Suceava peste care au intrat în csă împreună cu alţi trei prieteni.

Miercuri dimineaţă, tânărul urma să fie dus la Parchet pentru audieri, însă, în momentul în care s-a dat jos din maşina de poliţie a reuşit să fugă. Acesta era încătuşat şi se afla sub supravegherea oamenilor legii. 

Tânărul a fugit spre un teren accidenta, iar mai mulţi poliţişti îl caută, însă fără succes. Au fost făcute şi filtre în trafic, însă nici acestea nu au avut nici un rezultat.

Autorităţile fac apel la toţi cei care au informaţii care i-ar putea ajuta să dea de urma tânărului fugar.

Citeşte şi Urmărire ca în filme în Suceava. Un taximetrist, prins de poliţişti după ce a condus cu 131 km la oră în oraş